Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pricate gluposti....i odma se lozite na arape koji su bogati a nemate pojma o cemu se radi.bogati su navikli na sluskinje,svugdje u svijetu pa sto bi arapi bili iznimka.a te iste sluskinje dodju da rade za platu,pa kad vide da imaju malo vise posla onda se pokusavaju organizovati i bjezati a najcesce to rade kako bi ilegalno ostale u drzavi i radile neki drugi posao.one su pomocnice a ne ROPKINJE,tako stoji u opisu posla a ta je grupica hjela pobjeci da bi ostala u evropi.i govorim iz licnog iskustva jer one to obicno rade,dodju par dana,dobiju smjestaj,boravak i platu i onda preko noci nestanu,a dovoljno o njima govori to sto jos u maticnim drzavama pokupe adrese gdje se mogu sklonuti dok ne nadju kakav drugi posao.mafija,kratko receno.nisu im arapi krivi sto gladuju,ne mogu arapi hranit cjeli svjet.eto im plata pa nek ne gladuju....ali neeee.....sto da radi u kuci kad moze stat na ulicu i zaradjivati bolje.a bas bi voljela da vidim koliko bi vas hranilo nekoga da ste slucajno bogati.....ma daaajjjj.....supljak....najlakse se razmetat tudjim bogatstvom,pa ja.
Da ih je strah Allaha dz.s. nebi se srali u zlatne solje nego bi hranili bracu koja skapavaju & umiru od gladi, pogotovo Bangladesh, Somalia itd... Ovaj sljam su samo silnici, sretnici sto su blagoslovljeni uljem, nesvjesni da ce im ta bahatost donijeti propast, pogotovo na onom svijetu.
Ovi Arapi su najprimitivnija nacija na svijetu ne mogu da vjerujem da takvi kreteni imaju toliko nafte...
Nije, strah ih je Allaha dž.š.
Zar ih nije strah Alaha? :)