Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Allah dzh te obradovo spajdermene za dobra djela.
A ti si eto bolji od njeg
Neka Allah Dž.š. nagradi ovog spider-man-a i pauka koji ga je učinio spider-man-om i mrežu mu koju je opleo, također!
Svaka čast. Brings back faith in humanity :)
Sad će Superhik sve to da konfiskuje.
Ovaj momak je sretan!
U svakom slučaju , zanimljivo i humano!
svaka čast na ideji i na dobrim djelima koje radiš .... možda se i kod nas jednom npr . Bakir obuče u Batmana i povede Lagumdziju da bude Robin pa navečer zađu i nahrane gladne :)
prije kao superhik otimace od siromasnih i davati bogatim ustvari, vec to radi nadam se da cemo makar imati priliku vidjeti ga pripitog :D
hahahaha da , u pravu si ... ili kao neka obrnuta verzija Robina Hooda, otima siromašnim i daje sebi :) al bilo bi i ovo zanimljivo sa superhikom , Bakir i Galamdzija razvezali pjansku ahahahahaha neprocjenjivo :)
Dobrih ljudi uvjek ima i bice ih
Ljudino svaka ti čast, nema boljeg osjećaja od onog kada pomogneš nekome, u ovom slučaju nahraniš gladne..:)
ej znas ko mi je juce bio? ko spajdermen ahaaaaaaa :D
and I'm just sitting here masturbating