Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stvarno zacudzujuce. u 99% USA nema trotuara, bez auta si haman nepokretan, a hrane jeftine u izobilju, a i para nije losa.. pa ti budi fit.
A eto stanovnici na Balkanu nisu pretili.. Muskarci sa stomacinama, zene pune celulita.. TO HOCE SARME DA SE JEDE TO PILETINA TO PECENJE.. bjez ba.. popustite sa tim amerima vise.. nisu interesantni..
Nekad je statusni simbol bilo da je neko debo a danas je da je neko mrsav. Jer danas da bi covjek bio mrsav mora jesti zdravu hranu a to kosta. Tako da sirotinji ne ostaje nista drugo nego da kupuje jeftine proizvode pune takozvanog kuruznog sirupa. Mnogo kalorija za male pare.
Amerikanci se debeli kao krmci. Dovoljno je pogledati bilo koji dokumentarac na Discovery kanalu. Osobno poznajem osobu porijeklom iz BIH koja zivi u Americi i imaju desetogodisnjeg sina koji ima 90 kg.
http://adf.ly/7eLt9 kako nece gledaj sta jedu :D
Mozemo mi pisati ovo ili ono o Americi, ali definitivno to je zemlja u kojoj nema gladnih. Ima sirotinje, ali njihova sirotinja ima da jede. Treba to cijeniti kada drzava eliminise GLAD kao pojavu. E sad, svakome je da odluci sta ce i koliko ce jesti i kakav ce zivot imati, pa i u Americi. Niko Amerikancima ne zabranjuje da setaju, trce, bave se svakojakim rekreacijama i slicno.
da su nama plaće kao kod njih mi bi jeli ko konji a pili ko da je svaki dan bajram ljudi su isti svugdje neki se prave da su fini a ustvari jedu g...ovna
Kod nas nema bolesno debelih kao u Americi. Ja ne znam da li sam ikad vidjela zenu od 150 kg, a kod njih je to cesta pojava. To sto neko ima stomak i celulit je daleko od onoga sto se u Americi moze vidjeti. Njihovo salo izgleda kao da su zalijepili kese napunjene vodom na sebe.
onih sto hin stomak visi do koljena, bas na balkanu i nema. Debeli balkanci ipak zdravije izgledaju od onih nagojeni GMO-om. Na balkanu i ko papa mora se kretati, ici uz stepenice-niz stepenice, na pijacu u radnju... U USA, iz auta na posao, iz auta na jelo, iz auta u radnju. Ako ne platis mjesecnu clanarinu i \"ne odznojis\" pojedeno, nema drugo nego biti bolesno debel. Hocu da kazem, tesko je tamo uklopiti bilo kakvo \"prirodno kretanje\" u svakodnevnicu zivota.
Jedi jedi jedi jedi jedi
toliko se razumijes u zene da ne znas da svaka zena ima celulit, to sto ti gledas samo fotosopirane slike manekenki ne znaci da si u pravu, neke malo manje, neke vise, ali svaka ga ima i to nema veze sa debljinom
to si upravu Kad malo bolje pogledam nas narod sve vecinom ˇˇmrsavoˇˇ al djaba kad imaju salo na stomaku.
kad se sastave svi zajedno, nisu deblji od mene..
Jedite i vi znate vec sta..Otvorio vam SDP narodne ducane.Volite komunizam sad uzivajte.
samo i jedu dok se u drugim drzavama bore za koru hljeba
Svasta...ne mogu ovo da shavtim jer sam je prelijepa i prezgodna!