Senzualnost u mirisu
0

Alma Ras vas nagrađuje Avon Sensuellle parfemom

Sponzorirani članak
Dođite u bilo koju prodavnicu Alma Ras u periodu od 8. do 28. februara, isprobajte novi Avon Sensuellle EDP, kupite bilo koju pidžamu iz Alma Ras asortimana, popunite kupon i možda baš vi osvojite novi Sensuelle parfem.

Ono što ovaj parfem čini toliko privlačnim je tahićanska gardenija. Prekrasnih latica, svojom bjelinom i punoćom, prirodni je dragulj Tahitija. Obožavaju ga žene, zavodi i muškarce, a pravi je poklon avanturistima i turistima koji svrate na obale ostrva Polinezije.

Ideja koja je kreatore Oliviera Crespa i Harryja Fremonta, višestruko nagrađivane majstore parfemske industrije, vodila prilikom stvaranja mirisa Avon Sensuelle je da individualna ljepota nikad ne izlazi iz mode.

"Želja da dočaramo ljepotu ženske kože srž je strukture ovog mirisa. Ovaj miris ne vrti se oko trendova, već naglašava individualnu ljepotu i omogućava da ljepota svake osobe izađe na vidjelo", rekao je Olivier Cresp.

"Miris je odraz intimnosti kreatora, ali i vremena u kojem nastaje", dodao je Harry Fremont te naglasio: "Filozofija na kojoj se Avon temelji – djelovanje žena u korist žena – bila je zaista inspirativna".

Dođite u Alma Ras prodavnice, isprobajte Sensuelle koji naglašava senzualnost i ženstvenost, otkriva prirodnu ljepotu ženske kože te toplinu duha i otvara urođenu energiju kojom žena zrači. Idealan je za sve žene koje žele izraziti svoje samopouzdanje te vole mirise koji pružaju osjećaj senzualnosti i intimnosti.