Osjećaj se dobro u svojoj koži
115

Avon i Alma Ras: Iznenađenje za sve senzualne i zavodljive žene

Sponzorirani članak
Posjetite bilo koju prodavnicu Alma Ras u 11 gradova širom BiH u periodu od 8. do 28. februara, kupite bilo koju pidžamu iz Alma Ras asortimana, isprobajte novi Avon Sensuellle EDP, popunite kupon i možda baš vi osvojite novi Sensuelle parfem.
Sensuelle EdP je novi miris za žene koji naglašava senzualnost i ženstvenost. Inspirisan je prirodnom ljepotom ženske kože, toplinom duha i urođenom energijom kojom žena zrači. Idealan je za sve žene koje žele izraziti svoje samopouzdanje, te vole mirise koji pružaju osjećaj ženstvenosti i intimnosti.

"U saradnji s Alma Ras pripremili smo poseban doživljaj senzualnosti: ne samo da možete u svakoj prodavnici isprobati ovaj predivan parfem, nego kupovinom jedne od pidžama iz širokog asortimana Alme Ras možete ga i osvojiti: samo popunite kupon koji će vam ljubazna prodavačica dati i možda baš vi uživate u ovom senzualnom poklonu", poručuju iz Avona.

Gornje note Sensuelle parfema orijentalno-cvjetne kategorije čine bergamot, mandarina i cvijet narandže, središnje su sačinjene od lokvanja, cvijeta tijare i latica suncokreta, dok su bazni tonovi vanilija, kašmir i mošus. Upravo ova kombinacija toplih drvenastih, kremastih cvjetnih nota, senzualnog mošusa i tekućeg jantara stvara esenciju zavodljivosti.

Osjećajte se dobro u svojoj koži. Otkrijte taj poseban osjećaj topline i prirodni sjaj kojim možete odisati, a koji je potpuno ličan, senzualan i jedinstven svakoj ženi.