Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žive kraće sa dužim...
@RamsayBoIton može li zamjena za muda s profila?
Bolje živjet duže a imat kraći
Pa naravno kad ih pola umre na glupe nacine, kao sto su ulicne pucnjave i ostalo nasilje. Ali sve je to prirodna selekcija.
"Obamaker "
Jednima prijeti visok krvni pritisak, a drugima murija.
dajte mi crnu prangiju evo deset godina života
zbog lavova
Kako ce zivjeti kad jedva prezivljavaju :))
moraju živjeti kraće kad odlazak u hitnu pomoć košta 5000$,CT isto toliko,operacije po 50 000.Takodze radjaju u srednjoj skoli,posle toga gdje ces.Naselja ko svrakino ,narkomana tovar,fakulteti godina 40 000 i to crnac nemože platiti,doduše oni većinom i vole da rade ,samo slušalice na glavu i udri
Hahaha pogledaj im sijalica , sve okovano limom da mraka ne bi strgala i porazbijala ..
Azijati žive najduže.
Tupac živi vječno.
ko je camuga na slici?
Želim imati frčkavu, crnu dječicu, malene negriće 😍😍😍😂
@mion cigani nisu frčkavi, tako da samo afroamerikanci dolaze u obzir 😛
duze handre moze biti da se prije potrose.
Al zato imaju veću "alatku" 😂😂
Komunjarska propaganda. Sisteme porede tako sto postave pitanje koliki postotak stanovnistva pokrivaju, to sto ti jedan sistem nudi transplactaciju bubrega dok drugom fale antibiotici. Ne samo to, nego je odavno poznato da crnci univerzalno imaju vece predispozicije za kardiovaskularna oboljenja.
brzo sagore , zato su u atletici neprikosnoveni.