Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mamin sin, da mu se mamica nije toliko petljala u život danas bi supruga brinula o njemu. Što dalje od takvih
zar mi znamo sve detalje o zivotu ovih ljudi... i eto zasto je covjek ostao samac? -- ma bravo za generalizaciju. [sarkazam] A majka je uvijek JEDNA! Ovo je jedna nevjerojatna prica.
@fleurdelis pa meni baš i nije nešto, velika stvar mama otišla za sinom u dom? jedino zanimljivo je to što će mama nadživjeti i sina... hvala Bogu danas maminih sinova koliko želiš, znam jako puno dobrih momaka koji se ne mogu zbog mame oženiti, mamice se previše petljaju sinovima u život. jedna je majka, ali i majka mora znati neke granice!
Nakon rodjenja beba se stavi na grudi svoje majke. Zasto? Da bi se smirila. Kako? Prepozna otkucaje srca. Bebe ne znaju mnogo, u sustini nista, ali znaju jedno, prepoznati MAJKU. Dovoljno receno! Majka je JEDNA.
Greska u koracima ... :( Dva puta isti komentar. Prastajte.
Jedan je Edo Maajka ... :) Sala na stranu, jedna je majka, naravno. Osjecaj koji se ugravira u svakog covjeka tokom 9 mjeseci provedenih u majcinoj utrobi je neizbrisiv. Onaj osjecaj kad bebu nakon rodjenja stave majci na grudi da bi se smirila (miris, otkucaj srca) ... beba ne zna nista, osim prepoznati MAJKU. Toliko! Sve najbolje.
Svaka cast na komentaru :-)
dobrojutroo dežurnim komentatorima hahahahajbt
pozz za sve majke
Kako ima divnih majki..
Za pozeliti.
Sto ti je majka :)
Reci MAJKA i ustani. Ne zaboravi da si za svoju majku uvijek mali i dijete koje treba njenu brigu!
@planinski.lav hah.. Kako kojoj..