U zemlji u kojoj se V. Seselju sudi za "govor mrznje" 12 godina :-) Davno sam naslutio i ovakve slogane i raspolozenje zapada prema muslimanima i islamu. Isti onaj zapad koji je ronio suze nad sudbinom jadnih malih nezasticenih Siptara na Kosovu, mudzahedina u Bosni, Cecena i drugih. Sad zaustavljaju islam u Holandiji. I Francuskoj. I Americi. I Madjarskoj. A muslimani u Holandiji nemaju nijednu "El Mudzahid" jedinicu. Nemaju nijednu teroristicku organizaciju kao OVK. Obicni civili.
@BW1 Sta mislis hoce li ti tvoji medjunarodni pravednici da optuze ovog plavokosog ljepotana za govor mrznje? Ili su stopedesethiljadugosinje kazne u NATO sudovima rezervisane samo za Srbe? Kako ce "zapadna alijansa" da reaguje na ovu predizbornu kampanju? I kad se ta "zapadna alijansa" priblizi tvojoj kasabi, hoces li se preko noci pretvoriti u hriscana, budistu ili svemirca? Odgovori mi na to, primatna i sekundarna moroncino.
@sashapuskin još niko nije umro zbog njegovog govora...i zašto toliki animozitet prema muslimanima čitavog svijeta, šta ti čini onaj musliman u pakistanu ili kini, šta to tebe uči tvoja vjera, ako si od toga, a ako nisi koji te racio vodi, prema kakvom cilju, šta je tvoj postulat u životu
Prikaži sve komentare (172)