Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
paradoks da se međunarodni sud za ratne zločine nalazi u državi koja najviše prednjači po nacionalizmu u evropi
iber chetnik
Geert Wilders ultra-desničar i okorijeli pobornik radikalnog cionističkog pokreta. Takodjer veliki pobornik uništenja Palestinaca. Oženjen madjarskom jevrejkom koja mu je vjerovatno cionfašističkom ideologijom razum pomutila.
A 1999. su podržavali albanski terorizam na Kosovu, eto im sad.
Wilders je populist kojeg placaju ultra ortodoksne cionisticke skupine iz Izraela i Amerike i ovo je javno objavljeno prije par godina. On je posta popularan zbog nekih parola protiv Marokanaca koji su poprilican problem tamo i to zato sto je 90% u kriminalu. Bio sam tamo u posjeti kod prijatelja i rodbine i dobro sam upoznat sa ovim. Najsmjesnije je sto ti isti Marokanci vecinom ni fatihu ne znaju prouciti, piju, drogiraju se, kockaju, kurvajuse itd. Nikakve oni veze nemaju sa Islamom.
BRAVO ZA HOLANDIJU
U zemlji u kojoj se V. Seselju sudi za "govor mrznje" 12 godina :-) Davno sam naslutio i ovakve slogane i raspolozenje zapada prema muslimanima i islamu. Isti onaj zapad koji je ronio suze nad sudbinom jadnih malih nezasticenih Siptara na Kosovu, mudzahedina u Bosni, Cecena i drugih. Sad zaustavljaju islam u Holandiji. I Francuskoj. I Americi. I Madjarskoj. A muslimani u Holandiji nemaju nijednu "El Mudzahid" jedinicu. Nemaju nijednu teroristicku organizaciju kao OVK. Obicni civili.
@BW1 Sta mislis hoce li ti tvoji medjunarodni pravednici da optuze ovog plavokosog ljepotana za govor mrznje? Ili su stopedesethiljadugosinje kazne u NATO sudovima rezervisane samo za Srbe? Kako ce "zapadna alijansa" da reaguje na ovu predizbornu kampanju? I kad se ta "zapadna alijansa" priblizi tvojoj kasabi, hoces li se preko noci pretvoriti u hriscana, budistu ili svemirca? Odgovori mi na to, primatna i sekundarna moroncino.
@sashapuskin još niko nije umro zbog njegovog govora...i zašto toliki animozitet prema muslimanima čitavog svijeta, šta ti čini onaj musliman u pakistanu ili kini, šta to tebe uči tvoja vjera, ako si od toga, a ako nisi koji te racio vodi, prema kakvom cilju, šta je tvoj postulat u životu
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
GRAS, GRAS, GRAS je samo jedan, a RET-a stotinu i sedam!!! 🚋
Djikani su genocidna fasisticka gamad koja velica sve sto mrzi druge, nastali od rusina sa karpata i plus 500 godina Turskog qaranja, dalo je bolesne gene kakve imaju djikani iz sumske i svrbije, pogan jedna koju treba kao virus izlijeciti. Genocidasi jedni.
TAKO JEEEE ALI SAMO DJIKANE TREBA ISTJERATI U PASALUK I ZA PAR MJESECI SMO U NATO I EU
poturice su nastale od Srba
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Staviti to islamu pod navodnike da se zna na sta se misli i onda je uredu
ETNOCID NAD BOSNJACIMA obavezno pogledajte: ► Palestinizacija Bošnjaka! Arapi i Turci koloniziraju BiH http://adf.ly/1ivbyz ► Halal prostitucija pokriveni Bosnjakinja i Arapskih 'turista' u BiH http://adf.ly/1ivc8H
STOP RASIZMU
ovo je dobio naredbe od prljavih srba
Svako ko ima nesto protiv muslimana moze lijepo da nam ga obali😋😋
kao u potocarima ?
hehehehej moze
Dok se izbjeglice malo stabilizuju, pa se krenu razmnozavati. Po 10-ero djece. Bit ce veselo!
podrzavam to ali holandjeni neznaju razlikovati i ja sam protiv naseljavanja arapa i turaka ...ti ljudi ce samo svoje probleme ovdje sprovoditi. ali nema to sa islamom nista dovedi milione meksikanaca ili ti juzno amerikanaca ovdje isto bi bilo mozda i gore ...bio sam vise puta u meksiku BIH je vatikan prema meksiku