Još ide dodatno Blok 7 TE Tuzla, TE Banovići, TE Kakanj, HE Vranduk, Vjetroelektrane Podveležje, HE Konjic, energetska sila, opet kažem "neka pati onaj kome smeta", ja bih mu pomogao rado, ali mu ne mogu pomoći, činjenice sve govore!!A gdje su još istraživanja nafte, koja tek počinju i solarna energija!! Dušmani, odmah u apoteke po lijekove za smirenje, po broju dislajkova ću znati koliko vas je išlo u apoteku, ne treba te mi odgovarati!!
@Separatista2 Zašto čitaš!! Moji komentari nisu namijenjeni ljudima s IQ 60 i to ti je osnovni problem što ništa ne kontaš, pa kad vidiš moj komentar ubuduće, samo ga preskoči, ništa opet nećeš shvatiti! Uz moje dužno poštovanje, prema tebi!!
i ne bilo , kad ti pola racuna ukradu za mrezarinu , skuplja mrezarina a ne racun i nije to lafo prepolovljeno , pomnozi Kv sa cijenom , drugo , jel to po tebi ,samo Bosna ima struje i energije ? Jao kako si samo pametan , Njemacka 2 mjeseca imala racune za struju u minusu jer proizvode puno ,al da ne bude puno da ja pametujem , pogledaj kako su oni razvijeni i veliki a vidi nas, tacka na mapi .
Prikaži sve komentare (32)