Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrpa NEUPOREDIVIH podataka !!! Podaci za 2015 na kraju 2016 ??? Članak za Neuke i Ministre !!!
termoelektrane drze konstantu a hidroelektrane samo dopunjavJu sistem ... termoelektrane mozemo ukinuti jedino da uvedemo nuklearne a to nece ni za hiljDu god
dobro zboris,a zasto je to tako?
.... na ćumur, zato sad vozimo par-nepar.
SRAMOTA JE DA PORED TOLIKOG HIDROPOTENCIJALA 60% ENERGIJE DOLAZI IZ TERMOELEKTRANA ČIME TRUJEMO I SEBE I PRIRODU I SVE ŽIVO KAKVE TERMOELEKTRANE SPALIŠ 3 TONE GORIVA DOBIJEŠ 2 VATA JBT A ZAGADI SVE ŽIVO
Sta pricas?Sramota? Znas li ti osnovnu razliku izmedu termobloka i hidrogeneratora??
Ja mislio onaj Ajfelov trafo
Još ide dodatno Blok 7 TE Tuzla, TE Banovići, TE Kakanj, HE Vranduk, Vjetroelektrane Podveležje, HE Konjic, energetska sila, opet kažem "neka pati onaj kome smeta", ja bih mu pomogao rado, ali mu ne mogu pomoći, činjenice sve govore!!A gdje su još istraživanja nafte, koja tek počinju i solarna energija!! Dušmani, odmah u apoteke po lijekove za smirenje, po broju dislajkova ću znati koliko vas je išlo u apoteku, ne treba te mi odgovarati!!
@Separatista2 Zašto čitaš!! Moji komentari nisu namijenjeni ljudima s IQ 60 i to ti je osnovni problem što ništa ne kontaš, pa kad vidiš moj komentar ubuduće, samo ga preskoči, ništa opet nećeš shvatiti! Uz moje dužno poštovanje, prema tebi!!
i ne bilo , kad ti pola racuna ukradu za mrezarinu , skuplja mrezarina a ne racun i nije to lafo prepolovljeno , pomnozi Kv sa cijenom , drugo , jel to po tebi ,samo Bosna ima struje i energije ? Jao kako si samo pametan , Njemacka 2 mjeseca imala racune za struju u minusu jer proizvode puno ,al da ne bude puno da ja pametujem , pogledaj kako su oni razvijeni i veliki a vidi nas, tacka na mapi .
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Sprzite hin strujom!
Kupujmo strano! Strano je bolje. Naše ništa ne valja. Ne valja nam hrana, ne valjaju nam putevi, loše zdravstvo, loši smo u sportu, loši mobilni operateri, male plate, male penzije, loše školstvo. Nisam lud da kupujem domaće. Naše ništa ne valja. Bolje će nam biti ako kupujemo stranu robu. Samo tako možemo naprijed. Dole domaće, mamicu im njihovu, domaću.
Je li zna neko kako da kupujem stranu struju?
.... na ćumur, zato sad vozimo par-nepar.