islamski radikalizam se ne može uklopiti u vrijednosti europske krišćanske civilizacije, to je problem različiti pogledi na život, slobode, prava ......oni frustrirani bliskoistočni teroristi svojom dogmom hrle ka europi a nitko ih ne zaustavlja
@nita Mislimo li ti i ja na onu pustos u vidu Dohe,Abu Dhabija,Dubaija...Pa nisu vam to izgradili i projektirali arapi vec europljani! Da nisu,i dalje bi zivjeli u hebenim satorima..Na k???? vise idete s ovim pricama da mi katolici dosli i uzeli neki racku...Pa hebeni beduini koji su tamo zivjeli nisu niti znali da ima nafte a kamoli kako je eksploatirati niti ista!? Hoces reci da lokalno stanovnistvo nije imalo ama bas nikakve koristi???
@Destroyer5 Jeftino opravdavanje kolonijalizma??? Ti znas da su sve ove nabrojane drzave koje sam ja spomenuo imale nekog tog SVOG VLADARA koji se prodao za pare,dakle prodao je i svoj narod za pare.Pa mi objasni,zasto smo onda mi katolici BAD GUYS,a vladar emirata,katara,saudijske arabije desna ruka proroka muhameda?
Prikaži sve komentare (139)