Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zlo je uslo u zemlju.............tesko je to sada kontrolisati..........
..slažem se, treba zlo istjerati, a utjerati dobro u narod 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
@drinsky1 neeeeeeeeee detektive.........nego-prikrivene istrazitelje,..........cccccc It is aj............Le kler
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Da su svjesni ovi Evropljani koliko su "uvezli" potencijalnih terorista u svoje drzave,automatski bi ih deportovali iste sekunde! Ovoga ce biti sve vise i vise jer kupili su sebi problem za iducih 100 godina!
Njem dok je imala narod bivśe SFRJ i Turske italije itd bila je mirna.A kako polska ruska bugarska madzarska pa Afghanistanci itd u nju pustiśe nema tu źivota mirna.
Hoće li gospođa Merkel i dalje vikati "izbjeglice dobrodošli"? Pustila si milion divljih ljudi u zemlju, bez ikakvih provjera ko su i šta su. Šta si očekivala? Da će odmah poletiti da nađu neko radno mjesto i da rade i doprinose Njemačkoj? Nadam se da ćeš izgubiti na izborima 2017. godine. Desnica koja dođe će morati godinama da ispravlja belaj koji si ti napravila. Uz to,za očekivati je da će sljedećih godina evropske zemlje goriti.
fakat si upravu
angela, za koliko mrtvih si odgovorna, sramis li se, imas li obraza?
Kaznit ćeš ti najviše nedužan narod koji nema veze sa ovim. Odgovornost je u onima koji su dopustili da dođe do ovog zločina, a sve to su doprinjela vaša ljudska prava i sloboda govora. Zatajile su vam vaše sigurnosne agencije. Radikalno postupite prema radikalnim skupinama, a manite se mahrama, nikaba i burki.
Ubije se neki novinar,politicar,ambasador odma kriza/frka na zemaljskoj kugli kod svih politicara, a kad konj zgazi dvije cure oni ni mukajeta. Navodno njihov zivot vrijedniji od drugih.
islamski radikalizam se ne može uklopiti u vrijednosti europske krišćanske civilizacije, to je problem različiti pogledi na život, slobode, prava ......oni frustrirani bliskoistočni teroristi svojom dogmom hrle ka europi a nitko ih ne zaustavlja
@nita Mislimo li ti i ja na onu pustos u vidu Dohe,Abu Dhabija,Dubaija...Pa nisu vam to izgradili i projektirali arapi vec europljani! Da nisu,i dalje bi zivjeli u hebenim satorima..Na k???? vise idete s ovim pricama da mi katolici dosli i uzeli neki racku...Pa hebeni beduini koji su tamo zivjeli nisu niti znali da ima nafte a kamoli kako je eksploatirati niti ista!? Hoces reci da lokalno stanovnistvo nije imalo ama bas nikakve koristi???
@Destroyer5 Jeftino opravdavanje kolonijalizma??? Ti znas da su sve ove nabrojane drzave koje sam ja spomenuo imale nekog tog SVOG VLADARA koji se prodao za pare,dakle prodao je i svoj narod za pare.Pa mi objasni,zasto smo onda mi katolici BAD GUYS,a vladar emirata,katara,saudijske arabije desna ruka proroka muhameda?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A kolko je stradalo Bosanaca i Hercegovaca, koji inače često rade na ovim štandovima, to naravno naše nepismene kabadahije iz diplomatske SDA/SNSD službe slabo zanima. Prošli put nismo ni poslije mjesec dana znali.
I de pomogni izbjeglicama i budi human.
Demokratija je za civikizaciju o kojoj iva divljina sto dolazi u Europu moze jos decenijama sanjati.
Kod nas malo kao mir, u Evropi haos. Kod nas uvjek kontra.
afd u njemackoj kaze babi da tivra imigrante odakle su dosli, jer njemackom drustvu prijeti ozbiljna radikalizacija...sada ce ih neki nazvati fasistima, nacistima, ali treba uzeti u obzir da je do samo prije godinu, godinu i 1/2 dana, svabo mogao mirno da seta ulicama svapskih gradova, da docekuje bozic i druge praznike sa sugradjanima na javnim mjestima, da radi i zaradi... a danas, godinu, godinu i 1/2 kasnije, svabo je nesiguran stati na trotoaru, jer psoiotoji da ce ga neko namjerno udariti
kamionom, izbosti...ili pustiti svoju kcerku na neku zabavu, zbog vrlo signifikantnog rizika da ce kamara kozoyeba baciti malo taharrusha sa njom...
Kako se zove malo od balija.Bališan.Kontate kao mališan samo sa B.HAHAHAHAHAA
muslici kontrolisu 99% bliskog istoka, 99% nafte tamo, i opet malo...maleni izrael (ni 1% bliskog istoka), im je problem.. zele ga unistiti, sravniti sa zemljom...to im je bolja opcija nego da svi arapi odvoje po 0,5% svoje teritorije, pa da izmire palestincima "gubitak" zivotnog prostora...a, realno, izrael je jedina svijetla tacka u tom regionu..da palestinci nisu krenuli u rat sa jesama, danas bi zivjeli u sredjenoj i modernoj drzavi, a ne po rezervatima...
a ovi kozojebi, ni svoje muslimane imigrante ne primaju...dakle, ciljano ih salju u evropu da prave haos...pardon, da sire islam...zakljucak je da je islam agresivna religija, koja zeli da se agresivno siri, iako to nije moguce...ta agresija islam odvodi u samounistenje, samo sto musliman to ne vidi...on cita kuran, tekbira, i alahuekberise, pa misli da je neunistiv...
@stomachinchestout hahaha kakvu mi moć imamo jbt cim nam se neko priblizi mi ga islamiziramo :(
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ti si ih i uvezla...Eto ti sada.Pobise ti narod!!!
zajedno sa srbima :(
A KAD KRENU KONTRA MJERE!!OOOHOOOHO.IDEM IJA.NECE VISE BIT HUMAN RIGHTS!