Niste svjesni koliko bogatstvo drze Turci u sefovima,dosta vece nego dug drzave i to sve u dolarima .I zato ih i moli .A vidjeli ste da skacu golim rukama na tenkove.Tako da se ne brinete bas za Turke.Nikad necete shvatiti mentalitet Turski,ljubav prema Bosni,podrsku,ulaganja u Vojvodinu,TIKA,tebali bi da se ogledate , kad bi samo upoznali likove ciji su pradjedovi zivjeli u milionskim vilama pa da osjetis pravog Turskog gospodina. A usput jedino u TR si dobrodosao i Srbin i Hrvat i Bosnjak.
ma koje bogastvo? ajde ne kaki ovdje - Turska je u prosjeku i po primanjima na nivou BiH.. pa redovno tamo idem poslovno. turci drze pare u kucama jer im je zaostao mentalitet - ne prospaj ovdje taj turkofilizam bogati - samo za Bosnju je Turska bogata zemlja. Za ostali svijet je zemlja u razvoju. Pitam se ko je u pravu? Bosnjo turkofil ili ostali svijet?
evo posto vi Bosnje volite da pametujte, evo ti podaci - ovo je prosjecno bogatsvo (znaci ne place, nego bogatsvo) po glavi : https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_wealth_per_adult Turcin vrijedi prosjecno €5,000. Talijan ili Francuz €140.000.. ako Turci toliko love imaju po tebi, koliko ovi ostali??
Prikaži sve komentare (142)