Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a ko neće da proda dolar biće mu tiruliru
Diktator da moli, e svasta
Kako neko iz neuredzene,jadne,siromasne i nikakve zemlje kao sto je BiH ima pravo komentarisati i srati po drzavi koja nas je presisala 1000000 svijetlosnih godina? Napaceni bosnjo pometi ispred svoje avlije pa onda pricaj o drugom.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
pa da on svoj štek sagna od dolara . ofirno. nego je li bake ulogao u tursku u dolarima, lirama ili vrecom zlata?
bošnje na aparatima kad čuju za Erdograna teroristu
Bolje da im je rekao da bace ili zapale dolare nego da ih zamijene za lire. To je patriotskije. Isto im se pise, ionako lira nece vrijediti nista. Ko se igra sa zapadom ne valja. Pocevsi od Karadzic i Mladica, preko Dodika, Putina, pa do ovoga prdonje Erdogana. Svi su ispusili redom.
Interesantno mi je koliko Turci su uz Erdogana svaka cast tako se brani drzava..
sad cu ja svojih 500.000 eura da laganini zamjenim za Lire masallah
Niste svjesni koliko bogatstvo drze Turci u sefovima,dosta vece nego dug drzave i to sve u dolarima .I zato ih i moli .A vidjeli ste da skacu golim rukama na tenkove.Tako da se ne brinete bas za Turke.Nikad necete shvatiti mentalitet Turski,ljubav prema Bosni,podrsku,ulaganja u Vojvodinu,TIKA,tebali bi da se ogledate , kad bi samo upoznali likove ciji su pradjedovi zivjeli u milionskim vilama pa da osjetis pravog Turskog gospodina. A usput jedino u TR si dobrodosao i Srbin i Hrvat i Bosnjak.
ma koje bogastvo? ajde ne kaki ovdje - Turska je u prosjeku i po primanjima na nivou BiH.. pa redovno tamo idem poslovno. turci drze pare u kucama jer im je zaostao mentalitet - ne prospaj ovdje taj turkofilizam bogati - samo za Bosnju je Turska bogata zemlja. Za ostali svijet je zemlja u razvoju. Pitam se ko je u pravu? Bosnjo turkofil ili ostali svijet?
evo posto vi Bosnje volite da pametujte, evo ti podaci - ovo je prosjecno bogatsvo (znaci ne place, nego bogatsvo) po glavi : https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_wealth_per_adult Turcin vrijedi prosjecno €5,000. Talijan ili Francuz €140.000.. ako Turci toliko love imaju po tebi, koliko ovi ostali??
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
sve do dolaska erdogana na vlas liri su svakodnevno dodavali po jednu nulu, dolaskom on je sve nule izbrisao tako da vladavinom njeg lira na trzistu stabilno stoji s manjim oscilacijama.
pa i Albanija je nekad bila najveca sirotnja u Europi a sad su nas i oni prestigli. Kakve veze ima Erdogan? Sve zaostale zemlje se brze razvijaju od razvijenih - otidji danas u Budimpestu pa je uporedi sa Sarajevom ili Zagrebom.
@Roger bas i mene cudi kave veze da ima.
dolar sve jaca i jaca sad je 1.83 km
Nudim mnogo lira za dolare. Navali narode.
kad ce Bakir uvesti obavezno ucenje Turskog jezika u BiH? kako vas vise nije stid - vise se prica o smrdljivom Yadoganu i zaostaloj Turskoj nego o nasim domacim problemima.
sad bosnje oma vadite lovu ispod madraca i pravac banka reko vam sultan
Konacno Erdogan poceo da slusa predavanja Sheik Imran Nazar Huseina
Eto sta od vrijedne i uspjesne drzave nacionalizam napravi. Koja godina ovako mogu sve unistiti. Imamo mi iskustva.
vrijedne i uspjesne drzave? koliko ja znam, Turska ima 80M stanovnika (znaci kao Njemacka) a ukupni BDP Turske je dva puta manji od Spanjloskog - Spanija ima 40M stanonvnika. Ali ocito u BiH vrerovatno vam daju pogresne podatke da bi promuovirali Tursku i sirili Turkofilizam.
a kurs lire stabilan ko Fokušima,.......
e svaka ti dala nsmija se od srca
a kurs lire stabilan ko Fokušima,.......
Svaka cast precjednice, nema sramote u borbi za svoju zemlju i njen interes. nase patriote ne samo da cuvaju dolare i eure već ih drže i u drugim zemljama
ja sam sve skole zavrsio na zapadu al i ja znam da se pise 'predsjednice' - jel ti stvarno mislis da Yadogan drzi pare u Turskim Lirama?
Ajmo lira jeftinooooooooo, navali narode, kvaliteta ko tariguz.... ajmo narode navali evo lira jeftinooooooooo