Zaista, Allah nece promijeniti stanje jednog naroda, dok taj narod ne promijeni sam sebe. Nisu nama politicari samo krivi, krivi smo mi sto smo ostavili Onog koji nas je stvorio i zamijenili smo to dunjalukom. Da nas Allah uputi i ucvrsti na putu Istine.
@Chvilla Ja mislim da bi trebali da se trudimo kako ja tako i svi ostali da spoznamo nas pravi cilj ovdje, da spoznamo sto smo stvoreni i zasto smo ovdje. Jer nije nas sigurno donijela roda a nismo ni nastali od majmuna. Kada covjek spozna i shvati zasto je ovdje onda mora da vidi da li od njega Stvoritelj trazi nesto. To je braco poenta vjeruj mi. Ostaj mi dobro
@PapakPapcina(ACM) Moj onaj ti, kako to da su oni koji ''ostaviše'' Boga Allaha Jahvu i dadoše prava pederima i ostalim manjinama danas najrazvijeniji narodi na svijetu, eno pogledaj cijeli zapad na koji bi 99% stanovništa ove zemlje sad htjelo da se preseli bez obzira što tamo 2 muškarca imaju pravo da se vjenčaju. Papak moj, ako vjeruješ u Boga vjeruj da će on svakom suditi, a nećeš ti niti ću ja, pusti narod nek bira što on hoće i skim hoće, neka ljubi ko god koga hoće.
Prikaži sve komentare (270)