Treba znati istinu sta se desavalo u Srebrenici. Srebrenica je izdana jos 1991 kada je najveci izdjanik na svijetu Alija Izetbegovic dogovorio sa SANU i cetnicima tzv "preseljenje naroda" sto je ukljucivalo Rusenje Republike BH i genocid nad Bosnjacima. SDA je formirala neke jedinice u Srebrenici a neke su se same organizovale. Ove druge SDA je rasturio a po pisanju svjedoka njihov komandant je ubijen od starne Nasera i SDA politike.
Mustafic je takodjer trebao biti likvidiran i njemu su pucali u glavu ali je nekako prezivio. Srebrenica je opet izdana u junu 95 kada je SDA povukla tu svoju nazovi armiju koja je u opkoljenoj Srebrenici maltertirala vlastiti narod a od borbenih dejstava tu je bila praksa jedino trka konja. I takvu SDA armiju SDA je povukla po dogovoru sa cetnicima tako da su cetnici mogli komotno usetati se i pociniti genocid.
@lilium.bosniakus Ali poenta nije samo u monstruoznoj velizdaji SDA i Alije Izetbegovica, poenta je da se i danas Srebrenica izdaje (izbori) ne samo od te iste SDA stranke vec i od njenih biraca ali i od strane i tzv Bosnjaka/Bosanaca koji po stoti puta dokazuju (cast izuzecima ARBH i zrtve) da se uglavnom radi o cetnicima islamske vjeroispovjesti CETOBALIJAMA. U takvom okruzenju jedan od preostalih stvarnih patriota RBH uvazeni Ibran Mustafic se dozivljava kao neprijatelj i zbog toga on tako i
Prikaži sve komentare (31)