Nevjerovatno je ponašanje muslimanskim političara a klix samo dodaje sa senzacionalističkim naslovima. Više se bavite osporavanjem refernduma nego bilo čim u vašim životima. Ako je BiH stvarno demokratska država, u čemu je problem da se narod izjasni da li nešto podržava ili ne. Mene ako pitate, trebalo bi da je dozvoljeno da se organizuje i referendum i da se narod pita "Da li podržavate da se BiH zove Kineska republika BiH?". Narod neka izađe i neka kaže svoje. Sram vas bilo!
slade94 , vidis li gore kako je Ankl Sem lijepo napisao " cilj se ne može postići simboličkim referendumima, političkim poziranjem i nacionalističkom retorikom, već samo marljivim radom na ključnim socijalnim, političkim i ekonomskim reformama " ..... kolika god djubrad oni bili ipak imaju dvije ciste , kojih treba svi da se drzimo . I ovo oko referenduma nije ponasanje " muslimanskih " politicara , nego normalan odgovor na " referendum" .
Ono što ne razumijete jeste da nema loše popularnosti i što više napadate Dodika, to je narod više iz njega, pogledajte Vuk sa Vol strita. ;) @gradimir
Prikaži sve komentare (206)