Ko vama daje pravo da odrezujete ko smije, a ko ne smije imati nuklearno oruzije? Vi bacili dvije nuklearne bombe i nesto ste se umislili, pa mogli bi ste i vi koju da dobijete nazad. I jace civilizacije od vas su bile srusene, vasoj slavi ce uskoro kraj :))
Amerika sa svojim nuklearnim oružjem ne predstavlja prijetnju po svijet. Oni se nikada neće odlučiti osvojiti neku zemlju i usput upotrijebiti nuklearke. Neodobravan upotrebu nuklearnog oružja, ali da ga nisu upotrijebili u II s. ratu rat bi trajao duže i bilo bi mnogo više savezničkih žrtava. Da se Amerika ne oglašava i ne miješa u ovakve stvari ko zna kakav bi veći haos bio. Misliš da se neko od ovih ne bi prokrčio i iz čista mira izazvao III svjetski rat.
@bajro1980 Ako bude III svijetski rat (a bit ce), krivac ce da bude amerika. Pogledaj samo sta su napravili od Iraka, Egipta, Libije, Sirije itd., njima svako ko se suprostavi je prijetnja i oni ce ga pokusati eliminisati. S. Korea je komunisticka, mozda valja, a mozda ne, to je druga prica, ali njima je nuklearno oruzije potrebno da bi se branili u slucaju da ih amerika napadne. Nema opravdanja za koristenje nuklearnog oruzija. Te price da su morali da bi zaustavili rat ne vrijede mnogo.
Prikaži sve komentare (56)