Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da su Saddam Husein , Gaddafi i Asad nuklearke imali .....danas bi svet bio bolje mesto... Zvuci paradoksalno ali nuklearke su ocito najbolji andjeli cuvari...
Za Gaddafia bi se slozio, nije bio los prema narodu, al ova dvojica sumjam da bilo bolje danas!
@NovusOrdo01 Hoces reci da je narodu iraka i sirije danas bolje ...bolje nego u vremenu pre nego sto su vampiri iz Washingtona... zedni nafte... unistili njihove zemlje.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Sjeverna Korea ne napada nikoga i to je cinjenica!
Da nije Američke stege napala bi sigurno.
Aha, zato su vjerovatno vec 50 godina razdvojeni od Juzne Koreje, garant im Ameri brane da se ujedine :-)
Barack Osama je zesci kurton.. na zadnjem g20 samit
Mu nisu ni hepih prostrli..svim liderima crveni tepih..obami ni stepenice iz aviona nisu donjeli..silazio na nekim za posadu.. jer mu nisu dovukli odgovarajuce.. nema niko respekta za ovu spodobu
Zivela Severna Koreja!
Jel se meni cini ili je obama pocrnio malo?
A sta ste vi radili 70 godina?
A kad ste vi isprobavali to je bilo vise u humanitarne svrhe
Moj fini Obama.....Lako ti je bilo napasti ove arapske zemlje koje nisu mogle da uzvrate istom mjerom.Stisni i napadni Koreju,da vidis kako zuti rasturaju...Nebi znali gdje vam je glava,a gdje zicaGu..
jednom su dobili po ušima od braće vijetnamaca..
O bre mrki u pi*ku maternu više
srecom pa vi niste nikome prijetnja..
Majku ti je**m cionističku!
Ko vama daje pravo da odrezujete ko smije, a ko ne smije imati nuklearno oruzije? Vi bacili dvije nuklearne bombe i nesto ste se umislili, pa mogli bi ste i vi koju da dobijete nazad. I jace civilizacije od vas su bile srusene, vasoj slavi ce uskoro kraj :))
Amerika sa svojim nuklearnim oružjem ne predstavlja prijetnju po svijet. Oni se nikada neće odlučiti osvojiti neku zemlju i usput upotrijebiti nuklearke. Neodobravan upotrebu nuklearnog oružja, ali da ga nisu upotrijebili u II s. ratu rat bi trajao duže i bilo bi mnogo više savezničkih žrtava. Da se Amerika ne oglašava i ne miješa u ovakve stvari ko zna kakav bi veći haos bio. Misliš da se neko od ovih ne bi prokrčio i iz čista mira izazvao III svjetski rat.
@bajro1980 Ako bude III svijetski rat (a bit ce), krivac ce da bude amerika. Pogledaj samo sta su napravili od Iraka, Egipta, Libije, Sirije itd., njima svako ko se suprostavi je prijetnja i oni ce ga pokusati eliminisati. S. Korea je komunisticka, mozda valja, a mozda ne, to je druga prica, ali njima je nuklearno oruzije potrebno da bi se branili u slucaju da ih amerika napadne. Nema opravdanja za koristenje nuklearnog oruzija. Te price da su morali da bi zaustavili rat ne vrijede mnogo.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Napadnite ako imate m*uda :-))))
Mogu ga samo duvat amerima,buraseru.samo rokaj ko srbiju...divljaci ne razume lijep govor.samo deri...
Nema razlike izmedju Kine - Severne Koreje i Srbije - Republike Srpske . Sve isto , isti odnosi , isti problemi . Ovi drugi prave konstantno probleme a onda se ovi prvi vade i izvinjavaju zbog nestašluka svoje malobrojnije braće .
Jedina ralika je u tome , što Severna Koreja pravi nuklearne probe , a Republika Srpska referendume . U oba slučaja se većina zapadnih zemalja protivi i osudjuje .