Ove zene bi se rado mozda malo raskomotile, da nemaju netolerantne muzeve i famelije. Tradicija Arapa je da svaku zenu automatski prozovu kurvom ako bi se skinula na nacin kako to cine Evropljani. Nekada razmislim o nasoj drzavi - koliko god bila usrana i losa, opet sam sretan sto sam rodjen u njoj a ne dole u toj jednoj zatucanoj zemlji u kojoj fakat nemas nikakvih sloboda.
Slazem se skroz do zadnjeg gdje si spomenuo slobodu. Zar sloboda nije oblaciti se onako kako zelis pa sta god to bilo ? Ilimje sloboda samo kad obuces minic, utegnute hlace itd ? Gledaj, prezirem burkinije, bradonje i nikabe gjde se u zene samo oci vide. Volim vidjeti zensko lagano obuceno vise nego ista, jos pogotovo ako je zgodna (al to je druga prica)
@Pinokio Slazem se 100%. Vlade ovo vise rade zbog populizma. Mene iskreno zaboli hoce li se neko kupati u burkiniju. Kada sam isao na fakultet, imao sam prijatelje i prijateljice koji su se stylirali u Punk, Rock, Pussy Riot, drugi nosali brade i marame, ali opet svi raja i odemo zajedno na kafu. To je bogatstvo. Postuj drugog, a na sebi nosaj i radi sta zelis i kako se najbolje osjecas.
Prikaži sve komentare (233)