Najbolje da se svi odvoje i raspadnu i gotovo. Sve jace drzave hoce da izadju osim Njemacke, a hoce da ostanu ova komunisticka siromasna govna kao Poljska, Bugarska, Rumunija itd. To je isti slucaj kao u Jugoslaviji kad su Slovenija i Hrvatska htjele da se odvoje jer su im dosadili ovi siromasi sa istoka kojima su uvijek morali slati pare, a oni samo trosili i hladili muda.
@tuzlak478 Ma pusti te teorije zavjere. Po tome onda Rumuni, Buari, Poljaci su najvise na steti jer nista ne proizvode. Ja mislim da njima odgovara jer su lijeni kao i mi balkanci, a Nijemci ce poslije ovih novih desavanja vjerovatno htjeti da izadju. Jedino ih Angela drzi jos na okupu. Ako izaberu drugu, a izabrace ako ovako se nastavi i Nijemci ce izaci i ostace komunisticke zemlje Poljska, Bugarska, Ceska, Rumunija, Litvanija... A posto tu zivi lijen narod i oni ce se raspasti i jbg.
@tuzlak478 Pa naravno, i mi spadamo u bivse komunisticke drzave. Zato i hocemo da udjemo u EU da se uhljebimo. Mi smo ista govna, ako ne i veca od Poljske, Ceske itd.
Prikaži sve komentare (85)