Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako vam nije jasno... Čim oni pimaju BiH, a i Srbiju u tu uniju, to nevalja 5 para... Eto dokle su došli kad im treba ovo naše sirotinjsko tržište i 3.5 Miliona teladi... EU - Piši propalo !
Ove dvije zemlje nece uci jos zadugo. EU se uveliko raspada, a oni se tjese da bi im mozda moglo biti i bolje bez UK. Haha (y)
Ma mozes misliti u kakvim smo mi govnima kad cak ni oni nece da nas prime, a sve jace zemlje bjeze.
Hoće li biti CROXIT?
Šta odluči Merkel, jer ona je glavna za Hrvatsku.
@NinoBelovSRB ......ako već mora tako, bolje ona nego putin........
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ma kakvi propast . ne daju bankari da i jedna država propadne .nema njih tu. sad će oni opet napumpati evropu eurima.mašine za štampanje para rade u 3 smjene.ako ijedna država istupi iz eurozone odoše sve.
ovdje imam minimum 11 soma ka-ema
george friedman; do 2050 potpun raspad tvorevine zv. EU, kraj vjerovatno krvav, švabe izradili sviju
nepromišljena zaduživanja - naveli ste razlog slabljena ekonomije :) i njihovi politicari su u "talu"...sve je to isto - samo nasi kradu jer im narod to dozvoljava (vamo ih makar smijene poslije 1 mandata)
Ljudi, čemu rasprava, ovu 'novost' je objavio Klix!
smijesno. u pravu je krmak sve ono za poljoprivredu itd. ima istine u tome, mi svoje devalviramo na ustrb uvoznih govana da im se dodvorimo a oni u rasulu
Kako za Bozu Zaku uvijek komentari iskljuceni???? Imam misljenje Smrdix, pusti malo
bozo bez brade haha
Pa sta misle talijancici da ce im neko opet kupovati lire njihove.Svi hoce da krpaju budzete dostampavanjem valute,i tako otvoreno da pljackaju svoje drzavljane.U zemljama gdje se ovako radi,dobijes platu i odmah trci da za sve kupis nesto,jer sutra mozda neces moci dobiti isto.Jebes tu drzavu.
A gdje se to ne radi? Pogledaj samo razliku u kupovnoj moci Eura kada je osnovan naspram danas.....
ma EU je preslikana Juga. A i BiH nismo u EU ne daju nam u EU a naređuju nam i manipulišu sa nama.
...Da smo mi kojim slučajem u EU kako bi se tako nešto u nas zvalo , pošto već imamo Brexit pa evo izgleda i Quitaly...............moj prijedlog : Bihfajront :)))
ja bi OdjeBiH 😂😂😂
to smo vec imali, samo mu je ime Dejtonski sporazum. Tada je BHjeszi vec pocelo......
Eu je propao projekat.. evropi trebaju neovisne drzave.. sa slobodnom trgovinom..a ne politicka unija, u sta se eu zaprsvo pretvorila.. sta je zapravo i bila namjera od 45e
Najbolje da se svi odvoje i raspadnu i gotovo. Sve jace drzave hoce da izadju osim Njemacke, a hoce da ostanu ova komunisticka siromasna govna kao Poljska, Bugarska, Rumunija itd. To je isti slucaj kao u Jugoslaviji kad su Slovenija i Hrvatska htjele da se odvoje jer su im dosadili ovi siromasi sa istoka kojima su uvijek morali slati pare, a oni samo trosili i hladili muda.
@tuzlak478 Ma pusti te teorije zavjere. Po tome onda Rumuni, Buari, Poljaci su najvise na steti jer nista ne proizvode. Ja mislim da njima odgovara jer su lijeni kao i mi balkanci, a Nijemci ce poslije ovih novih desavanja vjerovatno htjeti da izadju. Jedino ih Angela drzi jos na okupu. Ako izaberu drugu, a izabrace ako ovako se nastavi i Nijemci ce izaci i ostace komunisticke zemlje Poljska, Bugarska, Ceska, Rumunija, Litvanija... A posto tu zivi lijen narod i oni ce se raspasti i jbg.
@tuzlak478 Pa naravno, i mi spadamo u bivse komunisticke drzave. Zato i hocemo da udjemo u EU da se uhljebimo. Mi smo ista govna, ako ne i veca od Poljske, Ceske itd.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kad mi udjemo u EU, tamo nece biti nikoga.
može kitali