Da li Amnesti Internešnal prati tako kršenje ljudskih prava u Egiptu ili u Izraelu ili u Burmi ili u Siriji ? Ništa ne javljaju ili nemaju pristup u tim državama. Šta je bilo sa ljudskim pravima desetina hiljada Roma u Francuskoj prije nekoliko godina ? Slažemo se da treba pratiti ljudska prava ali ne u nekim situacijama biti mater a u nekim maćeha, zavisno od države do države ili zavisno od naroda do naroda
Da imalo pratis sta radi Amnesti Internešnal, znao bi da se oni bave politickim zatvorenicima, u cijelom svijetu. Nemoj ih brkati s placenickom organizacijom "Transparency International". Malo vise citaj a mali manje seri, bice nam svima bolje.
@liki_26 pa ti si prodo vjeru svoju za vjeru bizantijsku.bosnjaci su zadrzali svoju vjeru puno duze od danasnjih srba.dakle srbi su se prvi "prodali" kako ti to strucno nazivas....ti pricas kao da su srbi oduvijek bili pravoslavci.shvati da su srbi nasilno pokrsteni od bizantijaca,a bosnjaci su svojom voljmo promijenili religiju.najnormalnija pojava.pa sad ti razmisli ko je p''''''a ?
Prikaži sve komentare (243)