Svi na kontra proteste! Toj dječici iz dobrostojećih familija i ološu koji stiče materijalnu korist iz ove situacije, treba pokazati da ne mogu terorizirati pola miliona ljudi. Naročito treba naprašiti i izviždati prisutne cure. Ništa perverznije nisam vidio od tih gadura. Grle, ljube, ližu te bolesne i zaražene pse, a za siromašne, bolesne i stare ljude nikad ne bi pomakle guzicu. Fuj!
Majstore, de nam reci šta si ti uradio za siromašne, bolesne i stare ljude. Pitam čisto onako jer imam dokumentiranu povijest pomaganja ljudima (od donacija, do volonterskog rada, dragovoljni davatelj krvi), pa mi se nikako ne sviđa demagogija i jeftina patetika. Evo nek je njih stotinu perverznjakuša i ofajli, ali šta ćemo s onih 50, 60, 70, 80 % ljudi koje zaboli neka stvar i za ljude i za paščad. Jesu li i oni odvratni ili jednostavno imaju previše svojih problema da bi brinuli o potrebitima?
@najsmoludji.herc Iskreno rečeno, nisam puno. Ali, smatram ispravnim koristiti demagogiju i patetiku u obračunu sa ovim lažnim psetoljupcima. Pratim njihov rad zadnjih nekoliko godina i dobro sam ih "pročitao". Problem je zaista eskalirao i to u bošnjačkim gradovima. Nemam ni vremena ni volje sada ulaziti u sve konsekvence ovog problema.
Prikaži sve komentare (324)