Za one koji misle da je neum od hotela Neum do Sunca i od Sunca do Zenita, neka se malo raspitaju pa vide sta je Neum u stvari, Neum prema Kleku je najljepsi, najmirniji i najugodniji dio na Jadranskom moru :) privatne plaze i raj na zemlji :) domaca valuta, domaci ljudi, nase pa nase
najljepse mjesto na Jadranskom moru?? pa yebiga, tako je ako nisi ista drugo vidio. kad ne bi imao para, radije bi se kupao u vlastitoj kadi nego u Neumu. Za mene na daleko najruznije mjesto ne samo na Jadranu, nego u citavom Mediteranu, od Portugala do Turske.. eto nisam bio u Albaniji tako da mozda tamo ima nesto ruznije.
@Orso Ti vjerovatno imas kesha pa mozes ici gdje hoces, ali cisto sumnjam da bi se kupao u kadi prije nego u Neumu. More je more, kada je kada. U kadi se mozes i zimi kupati :). Cinjenica je da nema nekih sadrzaja, ali ipak je lijepo. Neum nije najljepse mjesto na Jadranskom moru (malo sam pretjerao) , ali privatne plaze prema Kleku su odmor za dusu, nema buke, nema smeca, nema seljakluka, a more cisto! Uostalom svako ima svoje! Nekom je u Neumu najljepse i boli ga racku :)
Prikaži sve komentare (124)