Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
......turizam u neumu je za ljubitelje retro turizma.....ostali u osamdesetim..... ....čevapćići, pašteta, narodnjaci..........
@lik55555555 .......za moj ukus tih narodnjaka je previše i treba ih svesti na nekakav prihvatljiv nivo, a to je zero.. a ako ih je netko baš toliko željan, neka ide tamo odakle dolaze narodnjaci......
neki dan putujem kordunom prema dvoru, radio "banovina" glina, neka emisija gdje slušaoci zovu i naručuju... au, mile... repertoar - šipovo na aparatima.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
jedom u Neum otisao i nikad vise. Vidno se nista ne ulaze, prava plaza ne postoji. sadrzaj nuula
kako ne ulaze?? imaju delfini :))))
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... Sve mi uzelaaaaa, aaaaaa sve mi uzelaaaaa.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
alija je sprijecio sefera da rastjera stase-u sve do dole, i sada imamo ovo malo sranje...
Gdje neće podbacit, kad je većinu juna bio Ramazan
samo Neum nije bas spektakularno ali je domace....uz podrsku I posjetu nas bosanaca I hercegovaca I ti ljudi dole ce zaraditi platiti poreze pa ce I drzava zaraditi a onda ce I oni malo pojacati ponude I uloziti pa privuci I veci broj stranaca....samo domace!!!!
a eto Makarska je opet nesto gdje jos veci seljoberi se skupljaju, sta ste navalili svi na Neum ipak je to jedini grad od BiH na Jadranu, i logicno je da je guzva. jedino bih trebalo malo vise ulagati u uredjenje plaza pa i prosirenje plaza da bih bilo malom komfornije mada takav je teren da je u strani pa je sve tjesno!! Ja ponekad samo izadjem navece u Neum i bude lijepo malo one domace atmosvere, sta fali..
sta ce selje, ponesu pastetu sjednu na ovaj dio plaze sto je uslikan ode do wca iza i konta to čitav Neum Neum je najljepši ujutro kada nema nikoga i to na skroz drugom kraju plaze bez ovih seljobera i naroda.
ja mogu shvatiti da neko ode u Neum jer tamo ima kucu ili si nemoze bolje prijustiti jer nazalost mi Bosanci smo najsiromasniji narod u Europi.. ali neko ko ima malo para i ode u Neum za mene nije normalan. Ruznijeg mjesta od Portugala do Turske na citavom Mediteranu NEMA. pa dosta je pogledati ovu sliku - ko moze ovdje ici na odmor? stvarno neko mora biti dobro estetski poremecen da ljetulje u Neumu
Nismo svi iz Sarajeva i ne radimo svi u kojekakvim državnim institucijama pa da možemo birati destinacija. Mi iz proizvodnog sektora TK sa prosječnom plaćom od 500 KM nemamo druge opcije osim Neuma ako želimo da vidimo more. Tako da svako za sebe, Podgora i Bačvice su bara za onog ko može u Toscanu itd. Kakav god je, nas je i većina je zadovoljna.
U svemu znamo samo 'podbacit', u toj disciplini smo neprikosnoveni u svijetu. Trebali bi za Ginisa konkurisati, mada bi vjerovatno odgovor bio jbg. opet ste podbacili. Ali smo zato po korupciji daleko 'prebacili'.
Kad je za Dz dobar je i Neum . Ja ga zavolio , predobarrrr 😁
Za one koji misle da je neum od hotela Neum do Sunca i od Sunca do Zenita, neka se malo raspitaju pa vide sta je Neum u stvari, Neum prema Kleku je najljepsi, najmirniji i najugodniji dio na Jadranskom moru :) privatne plaze i raj na zemlji :) domaca valuta, domaci ljudi, nase pa nase
najljepse mjesto na Jadranskom moru?? pa yebiga, tako je ako nisi ista drugo vidio. kad ne bi imao para, radije bi se kupao u vlastitoj kadi nego u Neumu. Za mene na daleko najruznije mjesto ne samo na Jadranu, nego u citavom Mediteranu, od Portugala do Turske.. eto nisam bio u Albaniji tako da mozda tamo ima nesto ruznije.
@Orso Ti vjerovatno imas kesha pa mozes ici gdje hoces, ali cisto sumnjam da bi se kupao u kadi prije nego u Neumu. More je more, kada je kada. U kadi se mozes i zimi kupati :). Cinjenica je da nema nekih sadrzaja, ali ipak je lijepo. Neum nije najljepse mjesto na Jadranskom moru (malo sam pretjerao) , ali privatne plaze prema Kleku su odmor za dusu, nema buke, nema smeca, nema seljakluka, a more cisto! Uostalom svako ima svoje! Nekom je u Neumu najljepse i boli ga racku :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Neum? Bolje ne ići na more.
da se malo potrude oko sredjivanja mozda bi Neum i bio dobar,ovako cista nula i ta ocjena im je previse...doduse utisak od prije par god,toliko je bilo dobro da na zalost nema volje za sljedecu posjetu...
Lijepa moja i prelijepa Podgora !
Dosla zamotana zena na more,pa onako u odjeci krenula da se kupa...kad izranja baba snaša iz vode i uzbudjena progovara;"JI GOSPE,'KO ĆE MI VIROVAT DA SAM TE VIDILA!?"
babe su se u odjeći kupale do 60-tih.
Ne bi otisao dole vise nikada...pored toga sto plaze ne valjaju nema sadrzaja, pale se drzavne zastave, policija nista ne radi...radije cu otici u HRV ili CG, a glupi Bosnjo neka ide dole