Wigemark: Ostatak svijeta ne može čekati BiH, morate iskoristiti pružene prilike. Kada je Republika BiH tražila svoju priliku 1992. god vi i vaši šefovi ste je oduzeli i dozvolili rat. Kada ste skontali da rat dobija Armija BiH, onda ste izmislili, Vašingtonski, pa Dejtonski sporaum i spasili nemuslimane od poraza. Kako se nebi uradilo po željama većine uz, naravno poštovanje, poražene manjine, ovoj ste državi navukli ludačku košulju sa benefitima za one koji su počeli rat. Sada nemate ni znanja
>>>> a još manje snage da ispravite sve greške koje su dovele čak do terorizma i genocida. Gospodine, ako iko želi ulazak u NATO i EU to je bosanska većina. Ova želja nema zadnjih namjera koje imaju ostala dva naroda. Ne postoje u narodu većine kalkulacije " pokazaćemo mi njuima"! Takođe većina nema rezervnu domovinu, niti je želi! OVU NAM NAJLJEPŠU I JEDNU JEDINU, SA SVIM STRATIŠTIMA I SREBRENICOM, SIGURNO JE, NIKADA I NIKOME NEĆEMO DATI! A vi kako hoćete.
@alejalipa92 Treba stalno isticati da je radikalizam kod manjeg dijela Bošnjaka direktna posljedica što je Evropa izdala svoje sopstven principe u BiH, i kako kažeš, nagradila zločince.
Prikaži sve komentare (44)