na slici ova nezatrovana i nepodjeljena hrvatska djeca masu zastavama drugih drzava dok bosnjacka masu nametnutom.koja je i nametnuta da bi smlonila ove dvije sa ovih prostora a kofol bosnjaci su za podjele dok hrvati nisu .srba u jajcu ionako nema al se naso jedan da made zastavom nazor zajednistvo na stetu Bosnjaka
Beduinko, ovo su djeca iz miješanih brakova i članova SDP-a kako Bošnjaka tako i Hrvata, pa ih nikako ne možemo nazvati hrvatska djeca. Za većinu hrvatske djece, kao i za njihove roditelje sam siguran da nisu toliko licemjerna i pokvarena da će tražiti jedinstvo u kojem bi se nastava odvijala samo po hrvatskom NPiP. Većina ljudi je za ravnopravnost a ne za jedinstvo, gdje će bošnjačka djeca učiti po bosanskom NPiP.
-A ovo vezano za zastave ti stoji, jer su djeca trebala mahati etničkim zastavama koje su već dugo svojstvena BiH. Znači, Hrvati zastavom Hrvata BiH (ex zastava HR HB), Srbi svojom trobojkom koja je u upotrebi u Republici Srpskoj, a Bošnjaci svojom povijesnom zelenom zastavom sa zvijezdom i polumjesecom... Pozdrav od starog "ustaše" kako me ti voliš zvati.
Prikaži sve komentare (252)