Ma sve u redu, vole ljudi tamo Hrvatsku, no problem. I ja navijam za sve 'nase' kad igraju, sad za Hrvatsku i Zlatana i Svedsku ko 1. i 2. 'moj' tim. Cak sam i za Srbiju opet poceo navijati u zadnje vrijeme, i da oni graju bio bi za njih. Al ovo na 4. slici je preseravanje, i propaganda i ispiranje mozga, ova djeca sto stoje i ruku na srce za himne prije utakmice, ko da su Modric i Rakitic. I ko Amerikanci, oni se isto na ovo furaju, himne i 'patriotizam' od malena, stalno ovako.
Kakvu bolan vjeru, naciju, sta me briga, ko je ko sta, gledam kakav si covjek. Nit sam birao gdje ni dal cu bit rodjen, ni na kom 'jeziku' il vjeri, ideologiji. Nisam ni Bosnjak, bio sam Jugosloven, onda dosli oni cetnici u Srbiji i htjeli veliku Srbiju, i srusili to, i od tad sam Bosanac.
Sto sad moram bit Bosnjak isto, neslazem se ni s njima, s njihovom politikom isto tako, bilo SDA il SDS, HDZ, Dodik, meni je to isto, fasizam, nacionalizam, i korupcija. Nit vjerujem u te bajke pustinjske od prije 1000a godina. Gluposti, cime ste vi Srbi, Bosnjaci i Hrvati 'patrioti' opsjednuti nonstop. A drzava, drustvo, ekonomija, obrazovanje, zdravstvo, priroda, rijeke, infrastruktura gore neg prije 30 godina.
Prikaži sve komentare (592)