Mene baš i ne brinu previše ove bul hanume što "svoja fundamentalna ljudska prava" ostvaruju u burkiniju ali u Njemečkoj. Njemačka ima izbora, a kakva će biti naša sudbina za nekih 10-20 godina , pošto mi ovakvih "ugroženih" nažalost imamo daleko više nego oni u Njemačkoj. U firmi u kojoj ja radim, a koja još uvijek nosi malo poznatije ime i koja još uvijek nije privatizovana ovakve HARAJU. Predsjednik Sindikata za cca 500 ljudi VEHABIJA. A prve mu "saradnice " ovakve iste burkini hanume.
E te "burkini saradnice" su nam prošle godine od bona za 8 mart (50 KM) koje su žene dobivale oduvijek, napravile "humanu akciju podjele novca". "Mudro" burkini hanume mahnuše po 50 KM a pri tome ispoštovaše hudbu IZ i muderiza džamije Kralj Fahd http://rijaset.islamskazajednica.ba/index.php/2015-06-17-10-56-03/hutbe/64-nezim-ef-haliloviuderris/326-mu-minke-ne-obiljezavaju-dan-zena. Tako kod nas muška raja 8 marta postadoše socijalni slučajevi i hajrovaše petobanku za 8 mart!
@liki_26 Sve je to u ime "fundamentalnih ljudskih prava " ! Šta bi tek rekla da moraš gledati njehovo klanjanje po kancelarijama, 5 dana u sedmici? Nije im bilo dosta što su u zgradi bez ikakvog pardona u tu svrhu otvorili MESDŽID.Hanumama draže da rah-rahat gimnasticiraju po kancelarijama. A o egzibiciji zvanoj uzimanje abdesta po WC-ima da ne pričam ! ŽIV SE ČOVJEK NA SVE NAVIKNE pa bi i ti garant da MORAŠ ! Vremenom bi i ti "shvatila" da je Allah tako naredio !!!
Prikaži sve komentare (406)