Turci svuda gdje su bili su počinili genocid. Odvođenjem stotina hiljada djece u janičare, djevojčica u harem, zvjerstva, harači, danak u krvi, su samo jedan dio genocidne politike ovih azijskih mješanaca. To je najnazadnija civilizacija u istoriji čovječanstva koja je iza sebe ostavila samo bjedu, nazadnost i svoja genocidna naslijeđa u vidu novih nacija, koje će, vrijeme će pokazati biti remetilački faktor kako na Balkanu, tako i u arapskom svijetu.
Tu neka islama, kulture i tolerancije. Podatak da danas u porobljenom Konstatinopolju hrišćani ne smiju nositi svoje odore govori sam za sebe. 70' tih je SFRJ bila Mars za tadašnju Tursku, ali već početkom 80'tih na nagovor britanaca i amera, porobljena Arabija investira ogromne novce u Tursku i diže joj ekonomiju. Tako da ove dvije kvazi islamske države su danas kancer cijelog svijeta, te će oslobođenjem Arabije od i svih okolnih kvazi kraljevina i uništenjem Turske Evropa i svijet prodisati.
Na žalost ovo se neće dogoditi dok cionistički ološ vlada Britanijom i S.A.D.-om gdje su Turska i S.Arabija samo korespodenti protagonista ideje da se sve nacije i narodi imaju uništiti, te postaviti nove temelje Sodome i Gomore kao jedinemoralne vertikale. Na tom putu im stoje još neki slobodarski narodi ali i evropski koji iako okupirani se polako bude što se može vidjeti na primjeru Mađarske, danas i sutra Austrije koje će uskoro progovoriti sve ono što Njemačka ne smije da kaže.
Prikaži sve komentare (325)