ne znam kao da kažem musliman, islam ili kretene...koji je njima vrag imaju li imalo pameti..ne vjerujem da ovako propovjedaju u islamu ..ali od njih dolazi samo zlo...kakvi su to vjernici ako su uopće vjernici
haj ne blebetaj idiote kako na osnovu necega sto ne znas i sto ne proucavas mozes komentarisati tipa : sta im to vjera pripovjeda Otkud ti dokazi tko je ovo uradio jesi to proucavao islam pa da znas komentarisati? a ne samo preko medija cuo sta izdaju pa im vjerujete! zatupljeni narod da ste imalo pametni shvatili bi da oce da zarate protiv muslimana hoce da iskrive islam i predstave ga onakvim kakav nije. Malo je pravih muslimana a isil i ove gluposti uopce nisu islam,nego placene americke zatupljene budele koje su tu da iskrive islam i sire mrznju koja ide u korist amerima! pa pogledajte sta uradise sa libijom iranom irakom i ostalim nekadasnjim silama! rastavise ih u komade pa sada rade sa njima sta hoce.
Od pravih vjernika dolazi samo dobro. U to budi siguran ;) I suti Bgti. Ovo moze biti maslo bilo koga. Nije samo musliman i islam u pitanju. Za sva ovakva desavanja uvijek su vam isti odgovori/komentari. Da ne idem na daleko, ako si kojim slucajem srbin, mogao bi ti reci svega. Da se posramis sam sebe, i svog naroda. I da onda na kraju sebi postavis pitanje, pa jbt kad smo takvi, ovo je mogao neko i od moje brace da uradi. Ali ovo je opet mala maca za vasa djela. Lijep pozdrav, i uhvati se neceg pametnijeg, radi nesto. Nek otpadne sta od tebe. Gubis vrijeme ovdje sirenjem mrznje. Mi se poznajemo najbolje :)
Prikaži sve komentare (80)