Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
.......ove imbicile što na portalu brane islamiste i isil-ovce trebalo bi zatvoriti u ovom slučaju na stadion pa da vidim kako bi se oni osječali......
Kako sam razumila, paket nije bio bomba nego su policajci odradili i unistili paket za svaki slucaj, kontroliranom eksplozijom.
Konacno neko ko razmislja glavom.
https://www.youtube.com/watch?v=w-d42-KeTr8 "Pustio je dva mora da se susreću. Između njih je pregrada i oni se ne miješaju - pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?! " (Rahman : 19.-21.) "On je dvije vodene površine jednu pored druge ostavio - jedna je pitka i slatka, druga slana i gorka, a između njih je pregradu i nevidljivu branu postavio." (Furkan : 53.)
kao kad pomiješaš kolu i konjak, pa kola na vrhu sladi a pri dnu osjetiš žestinu konjaka... sjećaš se...
koliko treba biti bolestan i donijeti eksploziv medju ljude koji nisu ni krivi ni duzni, medju djecu, zene....
haj neka je bilo malo shenluka ja mislijo lazna vijest o paketu
- Eksperti za odstranjivanje bombi su kasnije izveli kontroliranu eksploziju kojom su uništili paket. Da li će nakon što evropsku racionalnu misao pritisnula skolastička misao mračnog srednjeg vijeka , postavimo jedno heretičko pitanje: šta je bilo u sumnjivom paketu !? 1. ženske gaćice raznešen u kontrolisanom eksplozijom 2. ostatak ručka u kesi 3. eksplozivno sredstvo Ali u doba infracrvenih kamera, pasa tragača eksploziva, dronova !! , robota, zašto se nije utvrdio sadržaj paketa ?
@ etoga 1. pricas gluposti a nemas ni jedan konkretan dokaz 2. ne proucavas vjere , a pricas o istima 3. o islamu si cuo samo preko medija i medijskih hajki 4. nikada nisi uzeo Kur'an i procitao bar red cemu islam nalaze 5. formiranje rijeci i mozak ti je razvijen ko djetetu od 5 godina 6.nemas pojma kako da uzvratis repliku i samo znas odgovoriti da je islam vjera fanatika 7. voli svoje postuj tudje vjere nek je tebi Bog na pomoci ali sa takvim stavom neces daleko uopce ne razmisljas, ja cu ti licno oprostiti za ovo sto pises o islamu ali bit ce kasno kada vidis koja je prava vjera.
@rabijamisimpatija drug nisam ni ja citav ali pokusavam komentarise vjeru na osnovu pojedinaca koji uopce nisu muslimani dosao samo da provocira
A zna se ko je, nisu Makedonci
https://youtu.be/E6W3LAVGtlg pogledajte i pamet u glavu
Kao prvo ja nigdje nisam procitao da je ISIL PREUZEO odgovornost (haha koja glupost),kao drugo ko kaze da su ISIL muslimani,malo se informisite pa onda pisite,a kap trece vi takvim razmisljanjem (Ubijte muslimane,gdje su muslimani tu je i terorizam...itd , itd)vi ste gori od ISIL-a,trebali bi na ljecenje,ako zato vec nije prekasno...!
Kao prvo ja nigdje nisam procitao da je ISIL PREUZEO odgovornost (haha koja glupost),kao drugo ko kaze da su ISIL muslimani,malo se informisite pa onda pisite,a kap trece vi takvim razmisljanjem (
isis su militantni budisti. provjereno
ne znam kao da kažem musliman, islam ili kretene...koji je njima vrag imaju li imalo pameti..ne vjerujem da ovako propovjedaju u islamu ..ali od njih dolazi samo zlo...kakvi su to vjernici ako su uopće vjernici
haj ne blebetaj idiote kako na osnovu necega sto ne znas i sto ne proucavas mozes komentarisati tipa : sta im to vjera pripovjeda Otkud ti dokazi tko je ovo uradio jesi to proucavao islam pa da znas komentarisati? a ne samo preko medija cuo sta izdaju pa im vjerujete! zatupljeni narod da ste imalo pametni shvatili bi da oce da zarate protiv muslimana hoce da iskrive islam i predstave ga onakvim kakav nije. Malo je pravih muslimana a isil i ove gluposti uopce nisu islam,nego placene americke zatupljene budele koje su tu da iskrive islam i sire mrznju koja ide u korist amerima! pa pogledajte sta uradise sa libijom iranom irakom i ostalim nekadasnjim silama! rastavise ih u komade pa sada rade sa njima sta hoce.
Od pravih vjernika dolazi samo dobro. U to budi siguran ;) I suti Bgti. Ovo moze biti maslo bilo koga. Nije samo musliman i islam u pitanju. Za sva ovakva desavanja uvijek su vam isti odgovori/komentari. Da ne idem na daleko, ako si kojim slucajem srbin, mogao bi ti reci svega. Da se posramis sam sebe, i svog naroda. I da onda na kraju sebi postavis pitanje, pa jbt kad smo takvi, ovo je mogao neko i od moje brace da uradi. Ali ovo je opet mala maca za vasa djela. Lijep pozdrav, i uhvati se neceg pametnijeg, radi nesto. Nek otpadne sta od tebe. Gubis vrijeme ovdje sirenjem mrznje. Mi se poznajemo najbolje :)
PRIKAŽI ODGOVORE (18)