Meni je ovo sve ispolitizivano i toliko providno da ne znam cime nas reziseri smatraju. Srbija je dobila ESC 2007. kad se znalo da ce ostati bez Kosova. Tri mjeseca nakon otcjepljenja u vrijeme najvece politicke krize SC je i odrzan u Beogradu 2008. U Ukrajinu ESC stize nakon aneksije Krima od Rusije. Rusima samar, Srbija im daje 2 boda a Ukrajini 12, da se pokaze kako su Srbi za EU a ne Rusiju. Evropska podrska za pjesmu koja pjeva o ubijanju fasista, taman ide uz ovo budjenje fasizma.
ESC se prvi put prenosila u SAD ove godine, najbitnija vijest oko sve price sa Rusijom :) Hrvatima savjet: Dogodine pjesma o stradanju jadnih malih ustasa u Blajburgu, sto se fasista tice. Dobar plasman. Iskreno mi se jebe za Rusiju, nisam srpski nacionalista, ali ne mogu da ne primjetim da se konflikti izmedju Rusije i zapada prenose i na ovo takmicenje.
Ma sve je izrežirano. Hoće da iskoriste Ukrajinu i Tursku zarad njihovih interesa.Čuo si kako peva, sve je isplanirano, ako narod nasedne on će i stradati, kao i mi 90-tih. Sačuvaj nas bože Masona, Amerikanaca i njihovi sluga-Zapada.
Prikaži sve komentare (165)