Da vidimo kakve je ideje Europa podrzala sinoc.Tatari su za vrijeme II sv. rata stali na stranu Hitlera kao i mnogi Ukrajinci.Nesto slicno kao ustase u NDH.Po zavrsetku rata, Staljin se sveti Tatarima i mnogim Ukrajincima, ubija i rasaljeva ih.Slicno je radio i Tito Hrvatima na Blajburgu i Kriznom putu i raseljavanjem Nijemaca iz Slavonije, Baranje i Vojvodine.Dakle ova Tatarka oplakuje i narice za kvinslinzima.To bi bilo kao da je hrvatska natjecateljica pjevala u cast ustasama.Bolesno, zar ne?
iduce godina mozemo ocekivati hrvatskau pjesmu "1945.", zalopojku o "kriznom putu" kako su zlocesti komunisti otjerali fasiste iz domovine, sa jednakom kolicinom zavijanja, urlanja i uvijanja,
@krampus e vidis , sumnjam da bi to proslo. Bili bi diskvalificirani odmah na samom pocetku jer pjesma ne bi bila protiv Rusije. Nisam neki simpatizer Rusa, ali ove politicke igre zapada spram Rusije uopce nisu dobre , a ni pravedne . Sve skupa sve je vise mrznje i netrpeljivosti, a sve manje pravde i razuma. Mislim da je samo pitanje vremena kada ce izbiti novi svjetski rat. Daj Boze da nisam u pravu .
Prikaži sve komentare (165)