Zaim od Podgorice, pokrao sve, al mu bog dade pedera i ovisnika za sina, tako ti je to kad misliš da si sve prevario, a na kraju snaha crnac.Al nek je Fudica zadovoljan, pa makar mu životni saputnik i domaći crnac bio, naći će babo Zaim i kakvog Hođu zemljaka da ih Šerijetski spoji. Nije mu lahko jer ima sina vragolana sa proširenim zjenicama, usnicama peša i šuko utišnicom straga, valja to gledati i kod kuće imati.
tako kao sto ti gledas crnce kao nesta izpod sebe. tako tebe zapad gleda kao neko izpod njih.. al hajd nek si ti bolji od crnca, glupane.
@Necijenjeni-Gost Griješite, dovedite sebi kakvog domaćeg crnca, a sad ima i izbjeglica kući za primjer drugima, koji nemaju pojma o drugim rasama, njihovim personalnim kvalitetama, parite se zajedno i uživajte u osebujnim mirisima, jer sve ljude treba voljeti i šansu im dati. E ovako ko što je naš FUDO/DEEN dobio šansu da ga osjeti u slobodarskom Milanu, vidite koliko mu je i babo - Crnogorac Zaim ponosan jer valja izmješati gene i proširiti zjenice i vidike nestašnom Fudu, a na CRNOM UDUU.
Prikaži sve komentare (219)