Komentari (219)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad kad razmislim, trebali su napraviti da Jala Brat iskoci iz gumenog camca, ono kad je bal nek je maskenbal.
oplakah od smijeha....
po meni definitivno NAJJACI komentar. hahahhahahahah
gradjani kantona sarajevo placaju penziono i zdravstveno fuadu kao kvazi umjetniku a on nosi naocale od 2000 maraka,i ovaj otac mu pokrao poslije rata sve zivo,jadna drzava ova
Zaime, kad će unučići?
...haha ... koju posluku porati...onima koji gledaju a ne čuju,koji čuju a ne vide... :))))
Mislim da ga je i Fudo primio
hahahahahahaha e ovo je smijesno Kome poruku i od koga, e Boze sacuvaj! Neznam da li da kazem lol, wtf ili omg.
gledam ovu sliku i kontam: Majko moja ko je oblukao ove nase uimbecile( sa izuzetkom Ane Rucner). Nije problem gradaja ove Dalal. Problem je sto je kostimograf odabrao odjecu u kojoj u izgledu dominira njen stomak.
Zaime ljubi te brat :-*
TO STO JE ZICA PROMOVISANA NA EVENTU NA KOJEM SE PREDSTAVLJA PJESMA I VOKALNO-PRODUCENTSKE SPOSOBNOSTI, TO STO JE BH TIM POTROSIO 30 MILJA EURA ZA ONE KOMADE KRPA KOD ŽLJ MODNOG SERATORA, TO STO JE HARIS PASOVIC PLAGIJATOR SVIH VREMENA UZEO 20 MILJA ZA PAUNSKI DOCEK I RAD NA PRECKAMA SA KOMADOM ZICE, TO STO SMO ISPALI A POKRIVAMO DZEPOVE ISTIH, TO STO SMO DOZIVJELI FIJASKO SA BRADATIM JEVROSIMOM KOJI JE ZVUCAO KAO DA PRVI PUT DRZI MIKROFON U RUCI, MOZEMO DA ZAMOTAMO U PAPIR I PUSTIMO U WC SOLJU!
Odlicno napisano. Svaka čast na ovakvom komentaru!
A jel' Deen "koga" primio?
bezveze pjesma... niko ne mjesa violinu sa rep i deenovin glas... slab refrem koji se ubaci nakon 10 secundi.. text je mozda dobar, pjevaci su dobri ali structura pjesme je TOTALNO KATASTROFA.. sta ste ocekivali.. samo su glasali oni bosanci koji glasaju i proglasavaju se za sve sto se mrdne u BiH.
Fudo pojeo rutavo mudo. ;-)
Zaim Backović o Eurosongu. Ko ti ba zadovolji Fuda? Jel onaj cokoladni svedjanin ?? Eako je on reci sinu aferim bas ima dobar ukus i nek bude hairli ako ostane noseci
Zaim od Podgorice, pokrao sve, al mu bog dade pedera i ovisnika za sina, tako ti je to kad misliš da si sve prevario, a na kraju snaha crnac.Al nek je Fudica zadovoljan, pa makar mu životni saputnik i domaći crnac bio, naći će babo Zaim i kakvog Hođu zemljaka da ih Šerijetski spoji. Nije mu lahko jer ima sina vragolana sa proširenim zjenicama, usnicama peša i šuko utišnicom straga, valja to gledati i kod kuće imati.
tako kao sto ti gledas crnce kao nesta izpod sebe. tako tebe zapad gleda kao neko izpod njih.. al hajd nek si ti bolji od crnca, glupane.
@Necijenjeni-Gost Griješite, dovedite sebi kakvog domaćeg crnca, a sad ima i izbjeglica kući za primjer drugima, koji nemaju pojma o drugim rasama, njihovim personalnim kvalitetama, parite se zajedno i uživajte u osebujnim mirisima, jer sve ljude treba voljeti i šansu im dati. E ovako ko što je naš FUDO/DEEN dobio šansu da ga osjeti u slobodarskom Milanu, vidite koliko mu je i babo - Crnogorac Zaim ponosan jer valja izmješati gene i proširiti zjenice i vidike nestašnom Fudu, a na CRNOM UDUU.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa sta treba da se ova bagra pusta da hara po Evropi kako je kome ceif,sve bi ja to vratio u roku od 24 sata,pa nek se svi poubijaju,a sincina ti je furundzija samo takav
e cuj zaim komentarise eurosong.uzas
Ko tebe pita za misljenja i ko ste vi Backovici uopste..