vecina su u naponu snage al sadaka sadaka sadaka. nezaposlenost ogromna, pa ko se sve to vise podnijeti? I peMzije su sve upitnije a ovi bi da ih se pola stoljeca i vise uzdrzava. Rad je zavrsio davne '95.. ovo je 2016, alo. Dati im beneficije, da, al hoces lovu idi radi kao i svako drugi. Borili ste se vi ne samo za drzavu, vec i za svoju guzicu kao svi mi.
@Cezvik Volio bih da se ne moram petljati, ali moram. Ko ce sve to izdrzati financijski? Pa penzije i ovako jedva isplacuju, jedini ko sve ovo izdrzava su ljudi zaposleni kod privatnika kojim se koza guli da bi se sve pokrilo i koji rade ugl. za crkavicu. Kad kazem beneficije upravo na to mislim, prednost pri zaposljavanju, besplatno lijecenje, parking i sl. Nikakav kes. A sta oni traze izmedju ostalog uopce? Da se Ministarstvo uprave ukine???
@BlAcKKKK Uostalom, vjerujem da ih dio ovdje rat nisu posteno ni vidjeli. I meni je otac bio citav rat u Sarajevu, nikad nista nije dobio zbog toga, nije cak imao ni gdje da zivi jer nam je sve bilo poruseno u ratu.
Prikaži sve komentare (190)