Živjeti moramo, bolesna osoba je osoba koja je puna mržnje prema drugačijima. Među svima nama hodaju homosexualci, volite ih, grlite, ljubite, poštujete. Da znate da je gay, da li biste ga odbacili od sebe samo što je "drugačiji" od tebe? Zapitajte se! Uzmite vama najdražu osobu i zamislite da je homosexualac, šta biste učinili? Rak se izliječiti može, mržnja nikada!
a sta ako je u pitanju nekrofil,grlis ga postujes ga a on kad ostane u cetiri zida nasamo sa mrtvacem...sta bi ucinio ti toj osobi,bil ga i dalje grlio i volio?sto nije normalno nije i nemoze nikad biti normalno,i nije mrznja taj osjecaj,nebih to tako nazvao,...to ti je vise osjecaj kad ti pride neka osoba smrdljiva,gubava,grbava,nakazna,nije to mrznja nego prirodni nagon daa odbijes tu osobu od sebe,mozes ga postovati ali kad saznas da je peder pa kad te zapahne onaj smrad nema vise postova
@nacovidal Glupo je postavit pitanje šta da si ti gay, ne možeš tim pravcem razmišljat, možeš, ali smatram da to nije tako, kako bi se ponašao premo biseksulanoj osobi, koja voli i jedno i drugo?
Prikaži sve komentare (171)