Komentari (171)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...naše društvo je septička jama.
...jeste donekle, i za neke uključene u te jame, kao ova lamija-spisateljica, inače urednica u dječijem časopisu, koja propagira nastranosti, blud, i to naziva "ljudskim pravima"! samo vidjeti ko su kolovođe ovog teksta (na kraju); izgleda samo još fali soroš i usaid!
@kupo ...jes ti onaj iz zolinih romana? ...de me podsjeti iz kog, "trovačnica"?
Živjeti moramo, bolesna osoba je osoba koja je puna mržnje prema drugačijima. Među svima nama hodaju homosexualci, volite ih, grlite, ljubite, poštujete. Da znate da je gay, da li biste ga odbacili od sebe samo što je "drugačiji" od tebe? Zapitajte se! Uzmite vama najdražu osobu i zamislite da je homosexualac, šta biste učinili? Rak se izliječiti može, mržnja nikada!
a sta ako je u pitanju nekrofil,grlis ga postujes ga a on kad ostane u cetiri zida nasamo sa mrtvacem...sta bi ucinio ti toj osobi,bil ga i dalje grlio i volio?sto nije normalno nije i nemoze nikad biti normalno,i nije mrznja taj osjecaj,nebih to tako nazvao,...to ti je vise osjecaj kad ti pride neka osoba smrdljiva,gubava,grbava,nakazna,nije to mrznja nego prirodni nagon daa odbijes tu osobu od sebe,mozes ga postovati ali kad saznas da je peder pa kad te zapahne onaj smrad nema vise postova
@nacovidal Glupo je postavit pitanje šta da si ti gay, ne možeš tim pravcem razmišljat, možeš, ali smatram da to nije tako, kako bi se ponašao premo biseksulanoj osobi, koja voli i jedno i drugo?
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
jos je rano treba napravit drzavu jbg
Ovo nema nikakve veze sa mržnjom ovo je samo stav temeljen na odbrani prirodnosti i zdrave logike naspram pokušaja bolesnih umova da unište prirodnost. Prema pormećajima seksualne orjentacije treba prilaziti kao i prema svim drugim poremećajima i liječiti ga a ne propagirati nešto tako neprirodno i glumiti da su oni tako lijepi, fini, dragi, bolji od ostalih, tu oko nas naše komšije lijepe fine. Čao
Imam jedno pitanje za sve koji lažno tvrde da homoselsualizam nije poremećaj i bolest. Da li biste svoje dijete dali na usvajanje homoseksualcima? Odgovorite sami sebi nema potrebe za šizofreničnim javnim istupima. I na kraju jedna kletva za one koji nasjedaju na propagandu koja po Darvinu uništava smisao i svrhu života. DABOGDA VAM DJETE USVOJILI HOMOSEKSUALCI
@Darvin Ja svoje dijete ne bih nikako na posvajanje, bilo to homoseksualnom ili "normalnom" paru.
I sam autor je septička jama žešća. Prirodnost ili neprirodnost!!! Koga, čega?!!! Homosekaualizama?!!!! Homoseksualizam je sa stanovišta Darvinove teorije poremečaj. Drugačije kazamo antropološka nedovršenost. Sva bića teže i bore se za opstanak vrste. Jedino poremečeni čovjek teži uništenju svoje vrste, poput autora teksta koji dovodi u isti kontekst nasilje prema djeci i homofobiju. HOMOSEKSUALIZAM NE i NIKAD. MA ZDRAVOOOOOO. Daleko mu kuća.
Lamija književnica propagira američke vrijednosti...
fgggggghjkp
Homiće ,pedere,tranvestite itd odbacit skroz,pa nek se zapitaju da li su normalni,Bog im dao kitu oni bi picic i obrnuto
Kakva ba mutacija gena ?! puno gledaš filmove pa te zatupili amerikanci. Homić nikad nije nastao od rođenja nego tokom života donese tu nakaradnu odluku da sjebe život sebi i svojima @NoridCMHgI
@sacred000 inkarnacija, drug, inkarnacija je to, ili pogrešno utjelovljenje, često neodgovarajući (pogrešni) roditelji, duša nije imala izbora... tragedija. te ljude i žene treba sažaljevati, puno im empatije dati, ali im fino objasniti gdje se kr. meće, i šta se u pc. stavlja... ako neće fino, sankcionisati ih, možda najbolje velike novčane kazne...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ako je homoseksualnost normalna, zasto se uvijek potencira prica da je normalna? normalno je i da budes mokar kad se okupas, pa niko ne pise 5 miliona clanaka o tome. Uostalom, sta briga djeteta sto se dvojica, hajmo reci, muskaraca, heftaju?! Haj ti to djetetu objasni, kad ni vecina odraslih ne konta.
@dzemi bolje i crtati nego demonstrirati.
U islamu je homoseksualizam sveprisutan ali se krije!!!!! Za vrijeme Otomanske imperije janicari su bili podsticani od strane sultana na homoseksualne odnose i mnogi su bili u pederskim vezama u cilju zastite interesa sultana.
janicari i nisu bili bas turci, uglavnom djeca pokorenih, zaboli sultana jesu pederi ili nisu, nek se samo bore
@bosnjakinja1992 Kachy jedan jedini, usamljen, prema tisučama janjićara!!
Kupljena dva top komentara vam neće promijeniti sudbinu bolnici (lgbt)
bolesnici
Heheh, kupi sebi mozak kada već taj slabo radi
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Na prostoru cijele nam zajedničke države Jugoslavine odmah nakon smrti voljenog nam Predsjednika Tita javlja se kod omladine nasilje. Vremenom intenzitet nasilja se povećava i zahvata veliki broj ljudi te prelazi u frustracije i histeriju koja se manifestuje kroz sukobe i ratove. Najviše se nasiljea pojavilo u SRBiH, jer su građani u ovoj bivšoj jugoslovenskoj republici poštovali Tita. Danas je nasilje kod mladih najizraženije kod onihkoji nisu uspjeli naći zamjenu za velikog čovjeka.
Samo pogledom na komentare ovdje i na ostalim forumima u BiH i okolini, mislim da se stvara sasvim jasna slika odakle potice problem i ko stvara maloljetne nasilnike. To se sve ponese iz kuce i okoline. Ne mozete govoriti o vrsnjackom nasilju kao problemu kada je to samo nuspojava jednog veceg problema koji se zove "primitivizam" i uzima sve vise i vise maha medju needukovanom ruljom koja ovdje dominira. Mislim da je to veci problem. Djeca su, s obzirom na tu okolnost, i vise nego normalna.
Potpisujem.👏👍
@I`ll be back ...bas me interesuje kako ti razgovaras sa svojim djetetom o homosexualnosti. Kako mu/njoj objasnjavas tu, kako ti kazes izopacenost, perverzluk i bolest. Koliko su ti djeca stara da bi im mogao takvo sta objasniti?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Homoseksualizam je anomalija koju treba liječiti, a ne reklamirati na portalima, i prodavati pod nešto normalno samo zato jer su neki na zapadu tako rekli.
na zapadu rekose da se protokom elektrona moze osvijetliti soba i doci na mjesec, pa zamisli u pravu bjese