Ova glupača nije ni pratila suđenje... NIJE POENTA ŠTO KARADŽIĆ NIJE OSUĐEN ZA GENOCID U OVIH SEDAM OPŠTINA, POENTA JE ŠTO JE SUD UTVRDIO DA U OVIH SEDAM OPŠTINA NIJE BIO UOPŠTE GENOCID!!! OVAJ PREDSJEDAVAJUĆI MAJMUN KAŽE DA SU OVDJE MASOVNO UBIJANI MUSLIMANI SAMO ZBOG SVOJEG ETNOSA, ŠTO JE PO DEFINICIJI GENOCID, A ONDA KAŽE DA NIJE BILO GENOCIDA. WTF?!!?
eto sto si glup majketi eto sto ti to treba u zivotu....gdje je rekla da nije bilo genocida?sto si glup ba....zena inace profesorica,doktorica, jedan od strucnjaka genocid i njegovo tumacenje i onda ti dodjes i preko neta se pravis pametan...jednostavno zena kaze da ne treba umanjivati i govori da je mala razlika izmedju etnickog ciscenja i genocida halali bruda al svaki dan se ibretim koliko glupana moze sve komentarisati i iznositi svoje misljenje a i ti si jedan od njih :/
@ninina inace ti profesorica za genocid i predajes na fakultetima i drzis brojna predavanja i izdajes brojne casopise? sve dok nemas reference da tumacis nesto onda nemoj ni lupati i pravit se glup-glupa...."Ne smijemo umanjivati važnost zločina protiv čovječnosti i ostale tačke koje su dokazane. Težina i namjera izvršenja tih djela se od zločina genocida razlikuju samo u nijansama interpretacije Konvencije o kažnjavanju i sprečavanju zločina genocida" ako profesorica tako kaze onda je tako!!!
Prikaži sve komentare (151)