Reporterka N1 ide u Maoču i ostala selefijska mjesta i vrati se čitava, koja je usput rečeno srpkinja, a šta bi jučer? I opet su selefije prijetnja za nacionalnu sigurnost dok ove bradate spodobe napadaju sve koji nisu kao oni, i opet su selefije prijetnja! Četalji su najveća prijetnja po Bošnjake, a ne tamo neki selifija koji drugačije klanja, upamtite to dobro da vam se ne ponovi 1992.
@Baznian25 zanimljivo ti razmisljanje... nisam ni ja za njih... ali ovim njihovim reagovanjem i okupljanjem na otvorenom i i tim paradiranjem ce me natjerati da pocnem uvazavati u vehabije... kad oni mogu svoje cetnike velicati mozemo i mi svoje... jedan ekstremizam radja drugi! a drzavu boli neka stvari...
@ baznian Da bi među divljacima preživio, moraš određeno vrijeme i ti da budeš kao on da te počne ozbiljno shvatati, tek onda imaš neku perspektivu. Ako ide sa očitom namjerom da te uništi kao narod a ti samo lijepim riječima onda te neće biti. Vjeruj mi, iz iskustva ti govorim, ovi zlotvori razumiju samo oko za oko, zub za zub i ništa više.
Prikaži sve komentare (117)