Uopšte nije bitno s kime vodi spor i zašto, bitna je nefunkcionalnost pravosuđa kojem treba 16 godina da riješi slučaj ..Ko je doveo do takvog stanja da sudovima treba 16 godina da se spor riješi i donese presuda ??? EEEEEEEJJJJJJJJ 16 GODINA. Zamislite da vi 16 godina života hodate po sudovima i čekate...Zamislite strepnju svaki put prije ročišta...Al dok bukvama dođe u glavu iz guzice..Kakav smo mi narod i dobro nam je nek je muzike, kladionica,džamija,crkvi predizborne šuplje i nek ne puca...
@Vigilante Zašto štrajkuje pred općinom ne znam ali sigurno on zna koliko vidim niko ga nije od nadleznih ni pitao zašto...A da je neki stranački uhljeb riješili bi spor za 2 minuta.
@Cezvik Mislim da si ti pao s Marsa sudeći po komentarima i ne shvataš u kakvoj to državi živiš..Moja majka vodi sudski spor protiv firme zbog nezakonitog otpuštanja već 16. godina i ima dvije presude u svoju korist ali se uvijek žale i to se tako oteže u nedogled. Ovdje je riječ o neefikasnom sudstvu u kojemu vlada zakon jačega odnosno onog sa više novca. Kada si ti njima dužan u tren oka donesu presudu bez prava na žalbu. A koliko vidim tebi je sve jasno i nedma se tu šta objašnjavati.
Prikaži sve komentare (105)