Ovaj Suljo gazda As kompanije i Klasa zgrče ogromnu lovu na foru kupujmo domace a radnici mu imaju najmanju platu u drzavi jadni su ovi seljaci iz Jelaha dobacili i do Sarajeva
Znam Sulju. Čovjek živi prilično skromno s obzirom na broj firmi koje ima. Sve što se zaradi investira se ponovo u firme, marketing, razvoj. Mislim da nije tačno da ljudi imaju male plate. Klasov vozač zaradi oko 1.000 bez bonusa. Krojačica u napretku može zaraditi sito preko 1.000 KM, svaki sat prekovremeno je plaćen. Suljo se prihvatio posla koji niko nije htjeo. Diže propale firme poput Vispaka, Klasa, Sprinda koje je neko ranije upropastio. I mora se priznati da njegova ekipa to dobro radi.
Ja. Bolje ovi iz Konzuma da zgrcu lovu nego ovi iz As-a Binga Jelaha... "Nek komsiji crkne krava. Ja nemam koristi ali on ima stetu." Zato i jesmo u ovakvoj situaciji zbog takvog razmisljanja. Znaci po vama treba da svi odu u Konzum da tamo kupuju? To znaci automatski da ovi iz Asa i Binga rizikuju zatvaranje ili jos manju platu ili otkaz. Bolje OTKAZ nego bilo kakva plata!!! Ne razumijem! Umjesto da nam je na umu otvaranje novih radnih mjesta mi apelujemo da i ovi koji rade ostaju bez posla.
Prikaži sve komentare (65)