Zerine i njenoj sestri avinske karte se kupuju prodajom povrća iz dva plastenika koja posjeduju njihovi roditelji. Porodica nema nikakve veze sa strankama niti politika. Mala mjseta poput Lukavice nemaju tu privilegiju da se bave politikom, ljudi rade od Zagreba do Sidneja i svoju djecu školuju da ne ovise o smradovima iz Sarajeva. Skidanje gaća po Travniku, Brčkom, Živinica, izgleda da Vam odgovara. Više Sarajlija je čulo za Sjenicu nego za Lukavicu. Zato VAJGADU!
Ako je to tako, tesko vjerujem da ce se takva osoba otici reklamirati ispred klixa i davati intervju! Vjeruj da takvi nece!
Svaka ti cast na imenu i prezimenu u Nicku. Ovdje su inace svi hrabri, smjeli i nadasve najpametniji na svijetu. Neces vidjeti negativne komentare, ili su rijetki, tamo gdje je vidljivo ime i prezime. Zerina je trebala biti svjesna posljedica prilikom objavljivanja ovog intervjua. Kod nas se sve, ali doslovno sve, prasta osim bilo kakvog uspjeha. Sad ce hejteri "Ako je ovo uspjeh..." pa slijede nadolazeci, dugogodisnjim iskustvom sabrani, zavrseci recenica. Uspjela je! Jeste!
Prikaži sve komentare (215)