Nisu mi jasni ovi sto pricaju kao fasisticka Evropa. Sta jeli trebaju da trpe i da gledaju svakodnevno ludilo koje proizilazi od takozvani izbeglica. Pa dosad se dogodilo na desetine incidentata . Pa jeli trebaju da gledaju divljake kako siluju njihove zene. Neki dan su napali neke ruskinje pa su dobili takve batine od rusa i od policije da im nece napamet vise pasti tako nesto, pa danas silovanje klinca od 10 godina, pa za novu godinu u Kelnu. Sta treba da im apalaudiraju.
@Therammo Ma svima nam je bilo jasno kada smo gledali snimke kada su prelazili granice. Pokoje dete i zena, a 90 % muskaraca koji mogu volu rep iscupati. Ovo je sve smisljeno da se potrese EU, i pitanje sta ce biti sa njom za par meseci. Jos najgore je po muslimane iz BiH, Srbije, Albanije itd, jer sada mnogi nemaci izjednacavaju te muslimane sa ovim sa Bliskog Istoka.
@.iggy.is.back. Da ovi naši licimuri su mnogo gori jedno misle drugo rade a treće govore... ne mogu da se porede sa ovim bliskoistočnim ...gori su mnogo
Prikaži sve komentare (350)