A, da se, naprimjer, ujedine svi ojađeni radnici svih propalih preduzeća, nije da ih nema, i održe proteste?! Da izađe na ulicu nekoliko hiljada radnika? Vi ste svakako sve izgubili, dublje potonuti ne možete. Ovim potezima NIŠTA postići nećete. Da su njih zanimala vaša prava, ne bi vas doveli u tu situaciju.
da se kladimo da bi bih politicari poletili da nahrane sirice i avganistance kad bi prolazili kroz bih...bake bi im i kuce obezbjedio...ali za bosnjacku raju koja je bila u komunistima bake ima samo tvrd kyrac......istina ni ja ne volim komuniste ali ovi ljudi nisu krivi jer je bio takav sistem...na kraju krajeva bosnjaci su i red je da im pomognete.....kako ste srbima mogli donositi bureke a svoje cete pustiti da umru od gladi?...pa kakvi ste to ljudi?
Vlado, pa šta je rješenje? Il' se običan čovjek za njega izboriti ne može? Metuzalem, slažem se donekle. Radnici snose odgovornost za svoje propale firme, ali svi su šutili i bili zadovoljni dok su imali platu i radili. Nije baš da nisu radili 20 godina, period poslije rata je za mnoge bio koliko toliko dobar. Kuće na dva, tri sprata nužno ne govore mnogo. Uglavnom kuće bez fasada, ograda i mnogo toga. Drinsky, ti si svakako zalutao...
Prikaži sve komentare (41)