Obavljali su vjersku djelatnost na za to nepredvidjenim mjestima i tamo vrbovali ljude za svoj pokret. Hajde jos policija moze odraditi ove slucajeve po privatnim kucama, ali sto ce npr. sa kulturnim centrom "Kralj Fahd" koji ima status diplomatsko-konzulrnog predstavnistva, a u biti tamo se odvija isto sto i na ovim lokacijama koje je FMUP pretresao. I onda se netko cudi zasto je BiH glavni izvoznik terorista.
@proton,jesi li ti klanjač,ideš li u našu lijepu džamiju "Kralj Fahd",šta ti znaš o tome,treba te SIPA privesti,ti si potencijalni krstaški terorista i prizivaš nerede u našoj Bosni,mrcino pogana,mrziteljska ?
@srzentije Dzamija nema eksteritorijalni status, ali centar ima. Dzamija je pod upravom saudijskog ministarstva za vjerska pitanja. Osim zemalja koje granice sa zaracenim zemljama (i Tunisa), Bosna i Hercegovina je najveci per capita izvoznik stranih boraca u ID sa 92 osobe po milijun stanovnika. Ne vidim gdje si nasao elemente pozivanja na nerede u mom postu, ali si ti zato ocito zadrti nacionalista i fundamentalista koji bezrazlozno vrijedja ljude.
Prikaži sve komentare (64)