Ne podnosim ove zabrađene strance koji se ponašaju kao da se nalazimo na Arabijskom poluostrvu i ko god ih je uvezao na ove prostore je napravio ogromnu štetu svim građanima ove zemlje. Da ne spominjem pitanja kako i na koji način se finansiraju ovi objekti, te djelovanje tih grupa i zašto vlast to dopušta? Pa lik napravi vilu od pola miliona maraka radeći šta? A juče čitam o nelegalnim objektima i kuknjavu kako narod nema para za dozvole.. Nema? Trulež i laž na svakom ćošku će nas uništiti..
Mustafa Ceric ih je uvezao i dobro profitirao od toga. Sad smo usli u novu fazu gdje stranci manje dolaze ali zato odrasta generacija domacih indoktriniranih bradonja.
Ja ne pravim razliku između administrativnih stranaca i stranaca kojima u rodnom listu piše neko mjesto u BiH.. Za mene su to sve stranci. Ljudi koji cijene tuđa pravila, tuđe običaje, tuđu istoriju i tuđi način života nisu moji nezavisno što koriste moj jezik i hodaju mojom zemljom. Oni će uvijek biti stranci i dodatno sjeme razdora koje nam baš nikako ne treba..
Prikaži sve komentare (344)